AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı beraberinde Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Erdal Mercimek, Sosyal Politikalar Başkanı Pamuk Cansız, İl Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Umut Budak ile birlikte Kilimli Şehit İslam Çakar İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti.

Avcı ziyarette yaptığı konuşmada, “2022-2023 Eğitim öğretim yılının, sağlıklı ve neşe dolu günlerle geçmesini, milletimiz ve devletimiz için hayırlı olmasını, evlatlarımıza ve kıymetli öğretmenlerimize başarı ve mutluluklar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

İl Başkanı Avcı ve beraberindekiler ardından merkeze bağlı Himmetoğlu Köyü ilkokulu öğrencilerini ziyaret ederken, “Çocukların yüzündeki gülümsemeyi görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti” diye konuştu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı ve yönetim kurulu üyeleri ardından Himmetoğlu köyündeki vatandaşlar ile bir araya gelerek sıcak ve samimi bir sohbet yaptılar.

Öte yandan AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ettiği okullardaki öğrencilere çanta başta olmak üzere çeşitli hediyeler verdiler.

Editör: Haber Merkezi