CHP Gençlik Kolları’nın, Ak Partili gençleri ‘hayvan’ şeklindeki söylemine Ak Parti Gençlik Kolları tepki gösterdi.

CHP Gençlik Örgütünün tek faaliyetinin balon asmaktan ibaret olduğu ifade edilirken, yapılan hakaretle çirkin yüzünü bir kez daha gösterdikleri belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi:
“Kıymetli genç kardeşlerimiz;

Defalarca CHP Zonguldak Gençlik Örgütü'ne hükümetimizin icraatlarını ve yapılan çalışmaları söylemeye çalıştık. Tüm samimiyetimizle doğru bildikleri yanlışları anlatmaya çalıştık. Ancak geldiğimiz noktada kendilerini adeta dışarıya kapatmış, söyledikleri yalanlara inanan ve doğrulardan soyutlanmış bir yapı ile karşı karşıyayız. Tüm samimiyetimizle tekrar ediyoruz. CHP gençlerin partisi değildir ve olamazda nitekim kadrolarından bunu daha net görebiliyoruz. AK Parti ise her kademesinde, yerelde ve ulusalda gençlerimizin önünü açmıştır. Soruyoruz CHP gençlere gerçekten ne kadar değer veriyor? Yerelde kaç tane genç meclis üyesi ulusalda ise kaç vekili var? Bu sorular ışığında aklı ve vicdanı hür her vatandaşımız aramızdaki farkı görebilecektir. Bizler her alanda önümüzü açan liderimizle iftihar ediyoruz. İşte bu siyasi aklın ve vizyonun meyvelerini de Teknofest'lerde alıyoruz. CHP Zonguldak Gençlik Örgütü'nü de kendilerine misyon belirledikleri yalanlardan sıyrılmaya davet ediyor, ufuklarını açmaya çağırıyoruz.

AK Parti Gençlik Kolları olarak, siyaseten kimsenin kalbini kırmadan, küçümsemeden hareket etme düsturunu şiar edindik. CHP Zonguldak Gençlik Örgütü’nü sadece ismen temsil eden, sahada, ilçelerde, köylerde hiçbir vasfı bulunmayan, varlığından ettikleri hakaretlerle haberimiz olduğu bu yapıyı kınıyor, içinde bulunduğu durumu partilerinde yapılan programdan kovulduktan sonraki psikolojik buhranına veriyoruz.

Tavsiyemiz kendi şahsi durumlarını siyasi oluşumlarına yansıtmamalarıdır. Kendilerine Yüce Rabbimizden şifalar diliyor ve AK Parti Gençlik Kolları üzerinden prim yapmamaları çağrısında bulunuyoruz.

Ak Parti Gençlik Kolları olarak, 90 bine aşkın Zonguldaklı Genç kardeşlerimize hizmet etmeye, ziyaret etmeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Buradan bir kez daha hizmet aşkına ahitleştiğimizi bildiriyor Zonguldak CHP Gençlik Örgütü’ne sağlıklı, aklıselim günler diliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi