Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak İl Teşkilatı, Çaydamar Mahallesinde ikamet eden ve bir süre önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle evinde yatan Orhan Siyah’ı ziyaret ederek kendisine özel prosesli yatak verildi.

Alınan bilgiye göre, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı, AK Parti Zonguldak İl Sosyal Politikalar Başkanı Pamuk Cansız Kumaş, AK Parti il başkan yardımcısı Nejdet Tıskaoğlu, AK Parti Zonguldak İl Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı Hasancan Uçar, AK Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hicran Kuru ve Elif Naz Kalaycı ile birlikte sağlık durumu nedeni ile özel bakım gereksinimi bulunan, Çaydamar Mahallesi’nde ikamet eden değerli insan Orhan Siyah’ı evinde ziyaret ederek, kendisine gündelik hayatını kolaylaştırmasını temenni ettiğimiz özel prosesli yatağı takdim edildi.

İl Başkanı Muammer Avcı açıklamasında, “Hem bizi hem de Orhan Siyah’ı çok mutlu eden görüşmemiz vesilesiyle kendisine acil şifalar diliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, atalarımızdan miras kalan yardımlaşma bilinciyle sağlık durumu özel bakım gerektiren tüm yurttaşlarımızın yaşam koşullarının iyileştirilebilmesi adına el ele vererek ve dayanışmamızdan kuvvet alarak tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi