AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek yayınladığı yeni yıl mesajında, “2020 yılımızda yaşadığımız olumsuzluklarla bir daha karşılaşmamak ümidiyle yeni yıla girmeye hazırlanıyoruz” dedi.

Ayçiçek açıklamasında, “Ak Parti Zonguldak olarak verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Daha da yaşanabilir bir Zonguldak oluşturmak için İl Başkanlığı, Milletvekillerimiz, Merkez ilçe Başkanlığı ve Belediye Başkanlığımız olarak omuz omuza bunu başarmak adına yılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyerek şunları söyledi:

“Tüm Dünya'nın etkilendiği pandemi sürecinde Devlet ve millet olarak mücadelemizi sürdürmeye devam edecek ve bir an önce yeni yılda bu durumu atlatacağına inancım tamdır.

Bu yaşanan süreci en az olumsuzlukla atlatmak adına Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlet olduğunu göstermiş her alanda milletimize destek olmaya devam etmiştir.

Sağlık alanında yapılan atılımlar bazı kesimlerce gereksiz görülse de bir ülke için geleceği düşünülerek inşa edilmiş ve ne kadar faydalı olduğunu pandemi döneminde kendisini göstermiştir.

Ülke adına bu dönemde bile büyük yatırımlar yapılmış, yeni hedefler doğrultusunda emin adımlar ile ilerlemeye devam edilmiştir. İlimiz açıklarında keşfedilen doğalgaz rezervi hem ilimiz hem de ülke enerji anlamında çok büyük önem arz etmektedir. Bazılarının hayal dediği, Filyos Projemizde sona gelinmekte, bu projenin önemi her geçen gün daha da artmaktadır.

Zonguldak Merkezimizde her alanda yatırımlar son hızla devam etmekte ve milletimizin hizmetine sunulmaya hazırlanmaktadır.

İlimiz geçtiğimiz dönem uzun zaman sonra Zonguldak Merkez'imizi Ak Parti Belediyeciliği ile tanışmış bunun ayrıcalığını İl Başkanımız Zeki Tosun, Milletvekillerimiz Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan ve kurumlarımızın gayretli çalışmalarıyla göstermeye başlamıştır.

Uzun süre yapılamayan hizmetleri çok kısa bir zamana sığdırmış Zonguldak Belediyemiz 2021 yılında da Başlamış ve başlayacak olan projeleriyle Yeni Zonguldak Hedefine emin adımlar ile ilerleyecektir.

2021 yılı halkımız için değişimin önemli ölçüde gözlemlenebilir olacakları bir yıl olacaktır. Ak Parti Zonguldak olarak verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Daha da yaşanabilir bir Zonguldak oluşturmak için İl Başkanlığı, Milletvekillerimiz, Merkez ilçe Başkanlığı ve Belediye Başkanlığımız olarak omuz omuza bunu başarmak adına yılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Bu düşünceler ile, yeni Yılımızın İlimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, herkese sağlık ve esenlikler diliyorum” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi