Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

AK Parti Milletvekillerini TSO Başkanı Metin Demir ve TSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya karşıladılar.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “İlimiz Milletvekilleri Sayın Polat Türkmen, Sayın Ahmet Çolakoğlu ve Sayın Hamdi Uçar, İlimize yönelik projeleri istişare etmek üzere odamızı ziyaret ettiler” diyerek şunları söyledi:

“Odamızın dâhil olduğu ve önderlik ettiği projeler olan ; Tarıma Dayalı İhtisas ( SERA ) Organize Sanayi Bölgesi, Girişim Sanayi Sitesi, Filyos Vadisi Projesi, Filyos Lojistik Merkezi Projesi, Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi Projesi, Sera Organize Sanayi Bölgesi Genişleme Alanı Projesi, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi Projesi ve Kuluçka Merkezi Kurulum Çalışmaları ile ilgili yapılanlar, mevcut durum ve yapılacak olanları görüşerek bir yol haritası belirledik. Hafta sonu olmasına rağmen, vakit ayırıp toplantıya iştirak ederek, her zaman olduğu gibi İlimize yönelik projelere katkı ve destek veren Sayın Milletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi