AK Parti Merkez ilçe Başkanlığı ''Cuma Halk Buluşmaları'' kapsamında Cuma namazı sonrası Merkez ilçeye bağlı Osmanlı Köyü'nde vatandaşlar ile bir araya geldi.

AK Parti Zonguldak Merkez ilçe İl Genel Meclis üyeleri Filiz Ünal Sarsık, Abdullah Karagüzel ve teşkilatın katılımı ile gerçekleşen programda Osmanlı Muhtarı Seyfettin Güneş köy ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Program ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Merkez ilçe Başkanı Ayçiçek '' Bugün güne Uzun Mehmet Camimizde teşkilatımız ile birlikte kıldığımız sabah namazı ile başladık. Şimdi'de Osmanlı Köyümüzde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Köylerimizde İl Genel Meclis Üyelerimiz aracılığı ile İl Özel İdaremiz tarafından yapılan hizmet standartlarımız her geçen gün artmaktadır. Ulaşım anlamında standardı yükseltmek için Meclis üyelerimiz ana grup yollarından başlamak üzere sıcak asfalt (BSK) çalışmalarına ağırlık vermektedirler. İçme suyu yatırımları devam ederken, sosyal alanda gerek sosyal tesisler, spor alanları, çocuk parkları gibi hizmetlerimiz ile buradaki yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Köylerimize yapılan yatırımlar, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan 2005 yılındaki KÖYDES projesi uygulamalarının katkısı ile çok önemli seviyelere ulaşmıştır. Bunun dışında İl Özel İdaresi ödenekleri ile her yıl düzenli olarak yapılan hizmetler de devam etmektedir. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimize devam ediyoruz. Osmanlı Köyü muhtarımız bizlere köyümüzde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Köylerimize hakim bir şekilde çalışmalarını yürüten İl Genel Meclis Üyelerimiz ile birlikte yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk. Gayet güzel bir gün geçirdiğimizi düşünüyorum. Bizi karşılamalarından dolayı başta Osmanlı Köyü Muhtarımız Seyfettin Güneş olmak üzere, tüm köy halkımıza teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi