Ak Parti Karaelmas Mahalle Teşkilatı yeni yönetimi ile ilk toplantısını Mahalle Başkanı Soner İncegül ile parti binası toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Teşkilat Başkanı Ömer Erbay, Tanıtım ve Medya Başkanı Nihat Kaleoğlu, Mahalle Koordinatörü Özcan Doruk katılım sağladılar.

Toplantı karşılıklı tanışma ile başladı. Ardında söz alan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek değerlendirmelerde bulundu.

Ayçiçek konuşmasında;  “Sizler Ak Partimizin Halka Dokunan elisiniz. Hep birlikte onlarla birlikte sevinen onlarda birlikte dertlenen bireyler olacağız. Hepimizin aldığı görevler önemli görevlerdir. Bu bilinç ile çalışmalarımızı el ele vererek yürüteceğiz. Bu anlamda hem ilimize hem ülkemize hizmet etmiş olacağız.

Devlet olarak artık bölgesinde oyun kurucu bir Ülke haline geldik. Bu nedenle Milletimiz için yaptığımız mücadelemize engel olmaya çalışanlar çıkmaktadır. Onları kaybedecek bir şeyleri yok belki ama bizim ülke için kazanacak çok şeyimiz olacak. Liderimiz Sayın Recep Erdoğan önderliğinde İlimiz için, Ülkemiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sanmayın ki biz buralarda ne yapabiliriz. Sizler Ak Partimizin millet davasını halka anlatarak bu davaya güç katacaksınız.  Her türlü engellere  karşı saflarımızı daha da sıklaştırarak bu mücadeleyi sürdüreceğiz. İleride hiç birimizin ismi hatırlanmayacak ama şu zamanda milletimiz için güzel işler yapılmıştı diye anılacak.

Son seçimlerde halkımız İlimizin Belediyecilik anlamında hizmetsizliğinden bıktığı için bizi göreve getirdi. Zonguldak Belediyemiz Başkanımız Ömer Selim Alan ile Yeni Zonguldak sloganıyla çalışmalarını sürdürmektedir. İlimizin çehresini değiştirecek hizmetler ve projeler ile işte Zonguldak denilecek bir şehre İnşallah dönüşeceğiz. Zonguldak'ta artık Böyle Gelmiş Böyle Gider denilmeyecek. Bu anlayışı projelerimizi gerçekleştiğinde yok edeceğiz. Halkımız nefes alacakları bir çok yere kavuşacak. Bunlar tamamlandığında Ak Parti Belediyeciliğinin farkını göstereceğiz. Seçimlerde 4 vekil çıkartmak için halkımızın desteğini inşallah alacağız. başta Karaelmas Mahalle Başkanımız Soner İncegül olmak üzere tüm Mahalle Teşkilatlarımızdaki arkadaşlarımıza bu toplantı için teşekkür ederim" dedi.

Ardından Tanıtım ve Medya hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Son olarak yeni yönetime AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek Ak Parti rozeti takarak teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi