Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Mithatpaşa mahallesine çıkarma yapıldı.

Mithatpaşa Mahallesi'ne gerçekleşen programa AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Belediye Meclis ayesi Şendoğan Karataş, Mahalle Koordinatörü Hasan Ketenci, Mahalle Başkanı Mehmet Öztürk katılım sağladılar.

Aziziye Caddesi'nden başlayan programda Mercan Sokak'ta meydana gelen heyelan ile ilgili vatandaşlardan bilgi alındı.

Daha sonra Karanfil Sokak'ta vatandaşlar ile bir araya gelen Mükerrem Ayçiçek ve ekibi, daha önce 80 metre yapılmış olan ve çıkmaz sokak olan yol ile ilgili vatandaşların taleplerini dinlediler.

50 metre yol daha yapıldığı takdirde, yol bağlantısının sağlanacağı konusunda talepte bulunan vatandaşlar ile birlikte incelemeler devam etti. Yolun yapılması ile ilgili Belediye olarak yakın zamanda çalışmaların başlayabileceği konusunda mutabık kalındı. Vatandaşlarda yolun açılması konusunda yol üzerinde bulunan yerler konusunda taahhütte bulunarak destek sözü verdiler.

Pınar Sokak'ta devam eden incelemelerde daha önce yapılmış bulunan yol üzerinde çöp konteynırı bulunmaması konusunda vatandaşların talepleri oldu. Yolun çok dik olması sebebiyle Belediyeye ait çöp araçlarının bölgeye çıkamadığı bu nedenle konteynır koyulmadığı konusunda bilgi verildi. Fakat vatandaşlarımızın burada  zorluk çektiği, bu konuda  vatandaşların talepleri konusunda yardımda bulunulacağı bilgisi verildi.

Son olarak Pınar Sokak ve Dağyolu Sokak arasında bulunan dere içindeki yağmur suyu ve atıksu boruları ile ilgili talepte bulunan vatandaşların talepleri dinlendi. Bu konu ile ilgili Zonguldak Belediyesi tarafından yardımcı olunacağı sözü verildi.

Gerçekleşen ziyaretler ile ilgili değerlendirmede bulunan Ayçiçek "Bugün Mithatpaşa Mahallemiz'de vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Bu ziyaretimiz tesadüfi bir ziyaret değildir.  Mahalle Teşkilatlarımız aktif bir şekilde çalışmaktadır. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yaptığımız toplantılarda bir araya gelerek taleplerini dinlemeyi kararlaştırmıştık. Bugünde taleplerini yerinde dinledik. Onları talepleri başımız üstünedir. Yapılabileceklerle ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Güzel bir program oldu. Zonguldak Belediyemiz ile birlikte işimiz onlara hizmet etmek. İnşallah kısa zamanda taleplerini yerine getirip tekrar onlar ile bir araya geleceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi