Adalet ve Kalkınma Partisi Kozlu İlçe Gençlik Kolları seçimi yapılırken, tek liste ile gidilen seçimler sonucunda ilçe gençlik kolları başkanlığına Talha Kala ve yönetimi seçildi.

AK Parti Kozlu İlçe 3. Olağan Gençlik Kolları Kongresi Zavagar-Danışlar Düğün salonunda yapılırken, kongreye, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ünver Taşkın, AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, AK Parti Kozlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Şennur Danış, Kozlu eski belediye başkanı Kerim Yılmaz, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Divan Başkanlığını AK Parti Genel Merkezinden gelen Emrecan Ertürk yaparken, divan üyeliklerini ise, Umut Budak ve Hasancan Uçar yaptı.

Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun yaptığı açıklamada, "İnandığın Yolda Yürü" diyerek başlatmış olduğumuz 6. Olağan Kongre süreçlerimizin Gençlik Kolları ayağına 3. Olağan Kozlu İlçe Gençlik Kolları Kongremiz ile devam ediyoruz. Büyük bir hızla tamamladığımız ilçe gençlik kolları kongrelerimizin şehrimize, ilçelerimize ve gençlerimize hayırlı olmasını temenni ederim. Bugüne kadar görev yapan başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Tek liste ile gidilen seçimler sonucunda AK Parti Kozlu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten Ümit Karaarslan görevi yeni başkan Talha Kala’ya devrederken, İl Başkanı Zeki Tosun kendisine plaket takdim etti.

Tek liste ile gidilen seçimler sonucunda Talha Kala Kozlu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçilirken, yönetim kuruluna ise, İbrahim Altay, Umut Bülbül, Derya Kurtoğlu, Emrullah Aydın, Emre Gül, Batuhan Bahtiyar, Berke Göktaş, Okan Akçay, Miraç Danış, Emre Dede, Tuğçe Özyurt, Ezgi Kara, Zeynep Çebi, Cenk Bülbül, Kemalcan Özdemir, Mehmetcan Taşkın, Ersin Ertuğrul, Doğucan Bektaş, İsmail Özsoy ve Orkun Barut seçildiler. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi