Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Başkanlığının organize ettiği programda köy temsilcileri ile bir araya gelindi.

Soğuksu’da bulunan Berrak Cafe’de gerçekleştirilen programa, AK Parti Milletvekilleri köy temsilcileri, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, AK Parti İl yönetim kurulu üyesi Burhan Onuk, AK Parti Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri ile, köy temsilcileri katıldı.

Gerçekleştirilen kahvaltının ardından bir konuşma yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, köy temsilcileri ile bir araya gelerek köylerdeki sorunların çözümü noktasında ciddi hamleler yapacaklarını söyledi.

Köy temsilcilerinin bizim sinir uçlarımız olduğunu ifade eden Ayçiçek şunları söyledi:

“Bugün burada toplanmamıza vesile olan köy temsilcilerimizdir. Merkez ilçe tarafından düzenlenen bu program önem arz etmektedir. Böyle bir büyük ailenin mensubu olarak burada köy temsilcileri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunarak 2023 hedefleri doğrultusunda enerjimizi ve sinerjilerimizi masaya koyuyoruz. Daha önceden de mahallelerde yaptığımız bu toplantıyı şimdi de köy temsilcilerimizle yapıyoruz. Tüm katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz”

KARAVELİ: “KAYIP SEÇMENİ SANDIĞA GETİRMENİZ ÇOK ÖNEMLİ”

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli de, programda yaptığı konuşmada, “Köylerde yaklaşık 12 bin seçmenimiz sandıklara gitmiyor. Kayıp seçmeni sandığa getirmeniz çok önemli” diyerek şöyle dedi:
“Dönem dönem bir çoğunuzla araya gelsek de bugün sizlerle birlikte bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Köylerimizde yaklaşık olarak 12 bin seçmenimiz sandıklara gitmiyor. Yine 10 bin civarında seçmenimiz yanlış oy kullanıyor. Bu konuda bir komite kurup bu seçmenleri sandığa götürmemiz gerekiyor. 2023 hedefleri doğrultusunda sandıktaki oylar bizim çok önemli. Özellikle son zamanlarda bakanlıklardan hibe ödenekler alarak köylerimize yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Kayıp seçmeni sandığa getirmeniz çok önemli. Köylerimizde İl Özel İdare olarak birçok yatırım yapılıyor. Bunlar artarak devam edecek” dedi.

“YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİYİZ”

AK Parti Zonguldak milletvekili Hamdi Uçar da düzenlenen programda yaptığı konuşmada, “Şehir merkezlerinde alt yapı ve asfalt çalışmaları yapılıyorsa bu çalışmaların hepsi de köylerde yapılıyor” diyerek şunları söyledi:
“Uzun bir aradan sonra birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı değerlendirme fırsatı bulduk. Pandemi süreci de yavaş yavaş bitecek inşallah. 19 yıldır iktidarımızın yaptığı çalışmaları yakinen bilen köy temsilcilerimiz var. Muhalefet ve sivil toplum örgütleri eleştirsin ne derse desin. Bu insanların ne memlekete ne etrafına nede kendilerine bir faydası yoktur. Onun için tartışma konusu yapmak isteyen zihniyetlerin düşünceleri bizi bağlamıyor.

Uzun bir pandemi döneminden sonra tekrar sahalarda sorunları incelemeye devam ediyoruz. İl Genel meclisi başkanımız uzun uzun bahsetmedi ama parti teşkilatında yıllarca çalışan kardeşiniz olarak bunu dile getirmek isterim. Nasıl şehir merkezlerinden alt yapı ve asfalt çalışmaları yapılıyorsa bu çalışmalarının hepsi köylerde de yapılıyor. Sadece ülke olarak değil dünya olarak önemli bir sıkıntıyla boğuşuyoruz. 2023 hedefleri doğrultusunda da safları sıklaştırarak daha azimli çalışmak zorundayız. Yapılan çalışmaların halkımıza kazandırılması konusunda bizlerde bu yatırımların takipçisiyiz. Özellikle yerel yöneticilerin ellerini dahi sürmemiş projeleri raflarda indirerek hayata geçiriyoruz”

“YAPILAN ÇALIŞMALARIN TAKİBİ NOKTASINDA SİZLER İLE BİRLİKTEYİZ”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu da konuşmasında, “Uzun bir zaman sonra köy temsilcilerimizin katılımı ile kahvaltı programı düzenlendi. Vekilimiz bir çok konuya değindi. Özellikle şunları söylemek istiyorum. Teşkilatlardan gelen bir milletvekili var karşınızda. Öyle bir zamandan geldik ki, su yok, kanalizasyonlar bitmiş yol yok. Öyle köylerden şimdi yaşanabilir köylere geldik” diyerek şunları söyledi:

“En alt kademeden en üst kademeye kadar elimizden gelen hizmetleri sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Partimizdeki arkadaşlarımız köy temsilcilerinin sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Bizlerde bu çalışmaların takibi noktasında sizler ile birlikteyiz. Cumhurbaşkanımızın koyduğu 2023 hedefleri noktasında hem içerde hemde dışarıda dış güçler bizleri yıpratmaya çalışıyorlar. Ülkemizin her yerinde kargaşa ve kaos var. Bu kaos ortamını oluşturup bizleri yıkmaya çalışıyorlar. Son zamanlarda ekonomik anlamda sokulmaya çalışılan ekonomik buhranda da en kısa zaman aşacağız. Dünya beşten büyük diyen bir Cumhurbaşkanımız var. İnşallah tüm hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu kutlu davada biz neyiz ki, demeyin. Bu kutlu yürüyüşte sizlerin de önemli bir payınız var. Bu anlamda sizleri önemsiyorum.”

ALLAH DİRLİĞİNİZİ BİRLİĞİNİZİ DAİM EYLESİN

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığının düzenlediği kahvaltı programında son olarak konuşan AK Parti Milletvekili Polat Türkmen, “Bu organizasyonu hayata geçirip bizleri sizlerle buluşturan ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Aslında söylenecek her şey söylendi” diyerek şunları söyledi:

“Dünya büyük buhrandan geçiyor. İnşallah bu zor günleri atlatırız. Gücü yeten gücü yetene zulmetmeden daha huzurlu bir dünya en kısa zamanda gelir diye umut ediyorum. Bölgemiz deprem bölgesi. Ülkemizin her yerinde depremlerle uğraşıyoruz. Yangın felaketleri oldu. İçimiz, ciğerlerimiz yandı. Bu zor günler bitecek. AK Parti önemli bir parti. Cumhurbaşkanımız bu partiyi kurduğu vakit şu cümleyi söyledi. Bu partiyi biz değil millet kurdu. Halkımıza efendi olmaya değil hizmet etmeye geldik. Biz bugün sizlerin huzurunda konuşabiliyorsak, dünya beşten büyük diyebiliyorsak bu güç Cumhurbaşkanımızdan geliyor. Bu zamana kadar partimize hizmet vermiş herkese teşekkür ediyorum.

Ülkemiz kendi bulunduğu coğrafi koşullardan kaynaklanan sıkıntılarla karşı karşıya geldi. Ama gelinen noktada artık geçmişte olan bu sıkıntılar ortadan kalkıyor. Geçmişten günümüze kadar olan darbelerden geçtik. En son 15 Temmuz’da kalkışma hareketi ile bu darbeye cesaret edenlerin cezaları veriliyor. Bizim irademizle bizim silahlarımızla ipotek koyamazsınız diyen bu aziz millet bizleri bu noktaya getirdi. Bizim her zamankinden daha fazla birliğe beraberliğe ihtiyacımız var. Bizim sizlerden istediğimiz köylerimizde de bu birlik beraberliğin oluşturulmasını istiyoruz. Muhalefet adı altında sadece konuşmak için konuşanlara da gerekli dersleri veriyoruz. Hizmet edenler yıpranmaz. O yüzden de köylerde milletimizin karşısında yıprandım, yoruldum deme lüksümüz yok. Kurullarımız, belediyelerimiz, teşkilatlarımız çalışıyor. Bu zamana kadar yapılmayan hizmetler yapılıyor. Bu anlamda da yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Sizinle konuşma ve dertleşme fırsatı veren ilçe teşkilatımıza da teşekkür ederim”

Yapılan konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi