Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı, bayramın birinci günü parti binasında yaptığı bayramlaşma programının ardından aynı gün ve bayramın ikinci günü ilçelerde de bayramlaşma programı düzenledi.

Bayramın birinci günü Kilimli ve Kozlu İlçe Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına, İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ünver Taşkın, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, il genel meclisi üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve partililer katıldı.

Bayramın ikinci günü ise, AK Parti Teşkilatı ilk olarak Çaycuma İlçe Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına katılırken, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit ve teşkilat mensupları ve il genel meclisi üyeleri de bayramlaşma proğramında yer aldılar.

Ardından Gökçebey İlçe Başkanlığının düzenlediği bayramlaşma programına katılan AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı İlçe Başkanı Erkan Soner Kodaman ve teşkilat mensuplarıyla bayramlaştılar.

AK Parti Teşkilatı son olarak Devrek İlçe Başkanlığının düzenlediği bayramlaşma programına katıldılar,

AK Parti Devrek İlçe Başkanı Murat Durdubaş, il genel meclisi üyeleri teşkilat mensupları da düzenlenen bayramlaşma programında yoğun bir katılım oldu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, teşkilatların düzenlediği bayramlaşma programında konuşma yaparak, tüm teşkilat mensupları ile üyeler ve vatandaşların bayramlarını kutladı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi