Adalet ve Kalkınma Partisinin 141’nci il başkanları toplantısı 5 Kasım tarihinde Ankara’da yapılacak.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, yaptığı açıklamada, “Pandemiden dolayı il başkanları toplantısını tele konferans sistemiyle yaptık. Perşembe günü ise Ankara’da Cumhurbaşkanımızın katılımıyla 141. Genişletilmiş il başkanları toplantısını yapacağız” diyerek şunları söyledi.

“Perşembe günü Ankara’da 141 genişletilmiş il başkanları toplantısını Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın katılımıyla yapacağız. Toplantıya, İl Kadın kolları başkanımız, il gençlik kolları başkanımız, belediye başkanımız ve il genel meclisi başkanımız ile birlikte katılacağız. Ankara’da yapılacak olan toplantıda bir sürü bakanlarımızın sunumları olacak orada bazı görüşmelerde bulunacağız.

Geldiğimizde teşkilat başkanımızın verdiği talimatlar çerçevesinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kurulduğu günden  beri her ay bu toplantıları  düzenli bir şekilde yapan bir partiyiz. Pandeminden dolayı belki bizde yapamadık ama telekonferans sistemiyle yaptık. İnşallah bu hafta bir aksilik olmazsa toplantımızı yaparak döndüğümüzde alınan kararları kamuoyu ile paylaşacağız” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi