AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, gazilerin bölünmez bütünlüğümüzün en büyük pay sahipleri olduğunu dile getirdi.

19 Eylül Gaziler günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Zeki Tosun mesajında şu görüşlere yer verdi;

"Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik saldırılarda ailesini ve geleceğini hiç düşünmeden canını hiçe sayarak cepheden cepheye koşan gazilerimiz, yaşayan değerlerimizin başında gelmektedir.

Gazilerimiz ülkemizin medar-ı iftiharları olmanın yanı sıra, vatanseverlikte ve kahramanlıkta hiç tartışmasız yaşayan en büyük örneklerdir. Gazilerimiz, cephelerimizin geçilmez surları olmuş, bin yıldır bu toprakların bölünmez bütünlüğünde büyük pay sahipleridir. Türk milletinin övünç kaynağı olan gazilerimiz aynı zamanda tarihimizin de aynası olmuşlardır. Aziz milletimizin ve ülkemizin, bugün bir ülkenin boyunduruğu altında olmaksızın bağımsız bir şekilde tarih sahnesinde yer alması, aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin eseridir.

Bugün, üzerinde özgürce yaşadığımız bu topraklar, maddi bedeller ödenerek değil, şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanca mücadeleleri sayesinde vatanlaşmıştır. Vatanseverliğin ve kahramanlığın sembolleri olan gazilerimize sahip çıkmak bizler için bir en önemli görevlerden birisidir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, gazilerimizin 19 Eylül Gaziler gününü kutluyor, ebediyete intikal eden gazilerimize Allah’tan Rahmet ve tüm gazilerimize hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi