AK Parti Devrek İlçe Başkanlığının temayül yoklaması yapıldı.  İlçe binasında yapılan temayül seçiminde 3 aday kıyasıya yarıştı.

Temayül yoklamasında İlçe yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Mahalle Başkanları ve Köy Temsilcileri oy kullandı.

Adayların isimleri şu şekilde oluştu. AK Parti İlçe yöneticisi ve seçim işleri başkanı Baki Kıycı, eski Gençlik Kolları Başkanı ve Medya tanıtım sorumlusu Muharrem Terzi ve İlçe yönetim kurulu üyesi Muhammet Kayapınar olarak belirlendi.

Ak Parti Bölge Sorumlusu Kastamonu Milletvekili Metin Çelik,   Temayül Yoklaması açıklamasında şunları ifade etti.

“Devrek İlçemizde, tüm ilçelerimizde olduğu gibi yeni ilçe başkanımızı ve yeni yönetimimizi tespit ederken teşkilatımızın temayülüne eğilimini en iyi şekilde almak için buradayız. Burada aday olan arkadaşlarımızı ya da aday olmayıp ta teşkilatımız tarafından önerilen arkadaşlarımız konusundaki eğilimi alacağız. Ondan sonra bu tespitleri ve görüşmelerimizi yaptıktan sonra Genel Merkeze bazı isimleri inşallah davet edeceğiz. Genel başkan yardımcımız bu konuda orada da görüşmeleri yaptıktan sonra, Partimizi en iyi temsil edeceğini düşündüğümüz arkadaşımız üzerinden karar vereceğiz. İnşallah bu süreç partimiz için, Devrek için hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Devrek İlçe Başkanlığının temayül yoklamasına AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun da katıldı. (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

Editör: Haber Merkezi