Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak İl Gençlik Kolları Benhur Özübek yaptığı açıklamada, “Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'un alkol masasında Meclis üyesi Gökhan Göktepe'ye söylemiş olduğu sözleri AK Parti teşkilatları olarak teessürle karşılıyoruz” dedi.

Özübek açıklamasında, “Söylemler tamamen acınası” diyerek şunları söyledi:

“Evvela şunu belirtmeliyiz ki Camiiler bu milletin ve tüm İslam aleminin içerisinde huzur bulduğu yegane yerlerden biridir. Milletimizin kendisini refah içerisinde bulduğu camilerimiz ile alkol masalarının karşılaştırılması kabul dahi edilemez. Büyüklerimize din dersi vermeyi kendimize vazife bilmiyoruz ancak sayın başkanın ve meclis üyesinin dünyevi keyifleri bir kenara bırakıp güzide ilçemiz Devrek'in altyapı sorunları ile ilgilenmesi daha elzemdir. Vakitlerini alkol masalarında harcayanların güzide ilçemiz Devrek'e katacağı ne var çok merak ediyoruz. Söylemlerin günün aymasıyla unutulacağı da aşikar.

Zonguldak'ın gençleri olarak yapılan karşılaştırmanın bir zihniyetin tezahürü olmadığını umuyor olayı kişisel fikre indirgiyoruz. Sayın başkana tavsiyemizdir. AK Parti'li bir belediye başkanından Yerel Yönetimler adına birkaç bir şey öğrensin. Gençler olarak başkanın hemşehrilerimize kötü örnek teşkil ettiğini düşünüyor ve kendisinden özür bekliyoruz” (Haber Merkezi)

İŞTE O TEPKİ ÇEKEN VİDEO

Editör: Haber Merkezi