Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, kongre süreçlerinin başladığını, Şubat ayı sonuna kadar tamamlanacağını belirtti.

Cumhurbaşkanımız kongrelere bağlanarak vatandaşlarımıza seslenecek diyen Tosun, “Pandemi kurallarına uygun bir şekilde kongreler yapılacak. Bartın, Karabük ve Düzce’de bu ayın 19’unda kongreler yapılacak, biz de bu kongrelere katılacağız. Zonguldak için bir tarih verilmedi, Cumhurbaşkanımızın programına göre tarih belirleyip, ona göre biz de kongre hazırlıklarımızı yapacağız” dedi.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, gazetecilere yaptığı açıklamasına şöyle devam etti:

13 OCAK’TA KONGRELERİMİZ BAŞLAYACAK

“7’nci Olağan Kongremize pandemiden dolayı ara verilmişti. 19 ilin kongresi bitmiş, diğerleri bekliyordu. Bugün Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir ile il başkanları toplantısına katıldık telekonferans yöntemi ile. Ana gündem maddemiz kongre süreciydi. Bugün aldığımız bilgiler doğrultusunda,  13 Ocak’ta kongrelerimiz başlayacak. Tarih verilen illerimiz var. Ona göre Cumhurbaşkanımızın programlarına göre tarihler veriliyor, kongreler Şubat ayı sonuna kadar bir aksilik olmazsa tamamlanmış olacak.

CUMHURBAŞKANIMIZ KONGRELERİMİZDE VATANDAŞLARIMIZA SESLENECEK

Kongrelerimiz biliyorsunuz hafta sonları kısıtlama olduğu için hafta içinde yapılması gerekiyor. Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri yapılacak, çoğu da telekonferans yöntemi ile 3-4-5 ilin aynı saatte kongresi yapılacak ve Cumhurbaşkanımız da bu kongrelere bağlanarak vatandaşlarımıza seslenecek. Tabi burada pandemi kurallarına uygun bir şekilde kongreler yapılacak. Bölgemize yakın bu ayın 19’unda Bartın, Karabük ve Düzce’de kongreler yapılacak, biz de bu kongrelere katılacağız. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun. Zonguldak için bir tarih verilmedi, Cumhurbaşkanımızın programına göre tarih belirleyip, ona göre biz de kongre hazırlıklarımıza yapacağız.

VATANDAŞLARIMIZIN DERTLERİYLE DERTLENMEYE ÇALIŞIYORUZ

Onun dışında Meclis kapandı biliyorsunuz. Milletvekillerimiz şu anda Zonguldak’ta programlar çerçevesinde pandemi kurallarına uyarak, hem yatırımlarımızı takip ediyoruz, hem de Zonguldak’ta vatandaşlarımızla hasbihal edip onların dertleri ile dertlenmeye çalışıyoruz. İnşallah bu pandemi belasından da 2021 yılında bütün dünya ülkeleri gibi ülkemiz de kurtulur ve daha çok sahalarda oluruz, vatandaşlarımızla daha çok kucaklaşırız diye temenni ediyoruz.

PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR

Yatırımlar noktasında projelerimiz devam ediyor. Ereğli-Zonguldak arası Tıp Fakültesi köprülü kavşak inşaatı devam ediyor. Ankara yolunda yine çalışmalarımız devam ediyor. Bunun dışında Mithatpaşa tünelleri ve viyadük çalışmalarına müteahhit çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Hastane inşaatımız sona yaklaşmakta az bir işimiz kaldı, inşallah o da bu yılın Haziran ayında açılacak büyük ihtimalle. Bunun dışında Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar çok hızlı bir şekilde devam ediyor.  Kanalizasyon, altyapı çalışmaları olsun, asfalt, parke çalışmaları bitti.

ZONGULDAK’TA HER TARAF ŞANTİYE ALANINA DÖNDÜ

Şu anda Zonguldak’ta limanda yapılan gezi yolu projesi, önümüzdeki günlerde Lavuar alanının ihalesini 26 Şubat’ta yapacağız. Zonguldak’ta her taraf şantiye alanına döndü ve her geçen gün de güzelleşmeye başlayacak. Burada emeği geçen başta milletvekillerimize, Belediye başkanımıza herkese teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız azcık sabırlı olsunlar inşallah 2023 yılına kadar bu 10 yılda yapılamayan birçok hizmetlerin çoğu da yapılmış olacak.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi