Zonguldak’ta ekmek kavgası! İtiraza rağmen ekmek 7,5 TL Zonguldak’ta ekmek kavgası! İtiraza rağmen ekmek 7,5 TL

Bitlis Haber - AK Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu, 5 yıl boyunca sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Erdoğan’dan “Emekliye seyyanen zam” açıklaması! Erdoğan’dan “Emekliye seyyanen zam” açıklaması!

Günceoğlu, AK Parti Genel Merkezi ile yaptığı istişareler sonucunda görevinden affını talep ettiğini ifade etti. "18 Aralık 2018 tarihinden beri onur ve gururla sürdürdüğüm AK Parti Bitlis İl Başkanlığı görevimden af talebim, AK Parti Genel Merkezi ile yaptığımız istişareler sonucunda uygun görülmüştür." diyen Günceoğlu, bu süre içinde Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan'a, bakanlara ve genel merkez teşkilatına şükranlarını sundu.

 

Çaycuma ışıklı kavşakta yine kaza! Çaycuma ışıklı kavşakta yine kaza!

Yaklaşık 5 yıl boyunca, bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları, meclis üyeleri, il ve ilçe teşkilatıyla birlikte omuz omuza vererek hizmet ettiğini belirten Günceoğlu, görev süresi boyunca kendisine destek veren herkese teşekkür etti. "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, mesai arkadaşlarıma, STK, oda ve sendika temsilcilerimize, muhtarlara, basın mensuplarına ve Bitlisli hemşerilere her zaman yanımızda oldukları için sonsuz şükranlarımı sunuyorum." şeklinde konuştu.

Günceoğlu, AK Parti üyesi olarak partinin ve liderleri Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olmaya devam edeceğini vurgulayarak tüm kamuoyuna istifasını duyurdu. İHA

İki kişi denizde boğularak yaşamını yitirdi! İki kişi denizde boğularak yaşamını yitirdi!

Yarı çıplak cesedi bulunan kadın cinayete kurban gitmiş! Yarı çıplak cesedi bulunan kadın cinayete kurban gitmiş!

AW940712_02

Editör: Virda Şahin