AK Parti İl Başkanvekili Ömer Gülay ve İl Yürütme Kurulu üyeleri, AK Parti Devrek İlçe Başkanı Murat Durdubaş, AK Parti Çaydeğirmeni Belde Başkanı Muzaffer Akmanoğlu, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’i ziyaret etti.

HEDEFİMİZ NÜFUSUMUZU 10 BİNE ÇIKARMAK

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, hedeflerinin Çaydeğirmeninin nüfusunu 10 bine çıkarmak olduğunu ifade ederek, “Yerel Yönetimler Başkanımız, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız değerli İlçe başkanım, yönetim kurulu üyelerim, Belde Başkanım öncelikle hepinize hoşgeldiniz diliyorum. Gerçekten bu ziyaretleriniz bizleri fazlasıyla memnun etti. Allah razı olsun hepinizden. Bugünlere gelmemde çok büyük emeğiniz var. Teşkilatlar bizlerin olmazsa olmazı. Teşkilatlar bizim herşeyimiz. Bizim bugünlere gelmemizde en büyük faktör teşkilatlarımız. Cumhurbaşkanımızın verdiği mücadeleyi görüyoruz. Sizlerin hiç bir beklentisi olmadan verdiği mücadeleyi görüyorum. Gönüllülük esasına dayalı olarak davaya verdiğiniz katkıyı görüyorum. Bizler burada maaşımızı alarak bu görevleri yerine getiriyoruz. Bizlerde Cumhurbaşkanımızın verdiği mücadeleye katkı sunmak için elimizden gelen mücadeleyi sunuyoruz. Göreve geleli 4’üncü dönemimiz. 18 yılımız bitti. Allah’a şükür 18 yılda Çaydeğirmeni Beldesinde çok güzel projeleri hayata geçirdik. Göreve geldiğimiz de nüfusumuz 2200’dü. Şuanda 7500 nüfusumuz var. 1,5 yıl sonra bu rakamları 10 binli rakamlara taşıyacağımıza inanıyorum. Bu süreçte teşkilatlarımın çok büyük desteğini gördüm. İl Başkanımın, İlçe Başkanımın, belde Başkanımın desteklerini gördük. Geçmişten bugüne kadar Meclis üyelerimizle beraber Çaydeğirmeni için gereken neyse yapıyoruz. 2022 yılında yapılan yerel seçimlerde Çaydeğirmeninde partimizin yüzde 40’dı. En son genel seçimlerde yüzde 70 oy aldı. Yine bizim ilk göreve geldiğimiz de 2004 yılında yüzde 54 oyla seçilmiştik. En son seçimlerde yüzde 76, 61 gibi oyla Türkiye rekoruyla sandıktan çıktık. Tabi ki 4’üncü dönem aday olmamız hiç kolay değildi. Cumhurbaşkanımızın da kesin kararı vardı. En son Türkiye’de bir elin parmakların da az sayıda arkadaşlarımıza dördüncü dönem izin verildi. Bunlar bir tanesinde bizdik. Dördüncü dönem aday olmamız da en büyük etken İl Başkanımız, İlçe Başkanımız, Belde Başkanımızın dimdik duruşuydu. İl Başkanımızın bizim adımıza yaptığı görüşmelere yakınen şahidim. Allah razı olsun kendisinden. Milletvekillerimize de teşekkür ediyorum. Tekrar AK Partinin bayrağını göndere çekeceğiz. Tekrar Cumhurbaşkanımıza orada görmek adına bize düşen görevi yapmak adına her zaman hazırız. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“BAŞKANIMIZIN BAŞARILARI SAYMAKLA BİTMEZ”

AK Parti İl Başkanvekili Ömer Gülay, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in başarılarının belde de büyük olduğunu söyleyerek, “Bizde daha planlamış olduğumuz gezilerimize devam etmekteyiz. Bugünde Devrek İlçesini, Gökçebey İlçesini ziyaret edeceğiz. Aynı zamanda beldeleri de ziyaret ediyoruz. Bugün Devrek’i ziyaret ettikten sonra Çaydeğirmeni teşkilatını ve Belediyemizi ziyaret ettik. Belediye Başkanımızın başarılarını saymakla bitiremeyiz. Çaydeğirmeninin çehresini değiştirdi. Ben belediye ve halk adına ne kadar ısrarcı olduğunu bir kaç yerde gördüm. Küsüp çekip gitmedi istediğini aldı. Bildiğim kadarıyla burada yeni TOKİ başlamakta. Bakıyorum teveccüh de var. Kendisinin söylediği gibi 10 bin nüfusu rahatlıkla yakalayacak. Başkanımızı tekrar güzel yerlerde görmek istiyoruz” dedi.

Ardından protokol üyeleri, Çaydeğirmeni Beldesinde yer alan Polat Türkmen Camiini ve beldeye yeni yapılacak 5’inci etap TOKİ projesini inceledi.

Ziyaret toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi