AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı, beraberinde Teşkilat başkanı Mustafa Çağlayan, İl Başkan yardımcısı Nejdet Tıskaoğlu, Siyasi İşlerden sorumlu başkan Erdal Mercimek, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay, İl Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte üye çalışması ile esnaf ziyaretinde bulundular.

Alınan bilgiye göre, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanlığında, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı beraberinde İlçe Başkanı Birol Yiğit, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek ile birlikte tanışma ve kaynaşma toplantısı gerçekleştirildi.

Ardından Çaycuma OSB’de Seher Mensucat A.Ş Genel Müdürü ve OSB Başkanı’nın firmasında sohbet edilerek OSB hakkında bilgiler edinildi.

Ziyaretler kapsamında daha sonra Zonsiad üyesi Ferdi Kabak'ı ziyaret ettik. “Eve Dönüş Projesi” kapsamında Kayseri’deki firmasını Çaycuma OSB’ye taşıyarak 50 kişilik bir kadro ile üretime başlayacağını ve İsrail başta olmak üzere Amerika ve İngiltere gibi birçok ülkeye ihracat yapacağını bildirdi.

Aynı zamanda Çaycuma’da bulunan Elcab Kablo A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Nejdet Tıskaoğlu eşliğinde 200 kişilik bir üye çalışması yapıldı. Çalışma sonrasında İlçe Başkanı Birol Yiğit İl Başkanı Muammer Avcı eşliğinde üye formları teslim edildi. 200 yeni üye ile birlikte üye katılım törenine katılım sağladılar.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı üyeler ile konuşma yaparak teşekkürlerini iletti. Aynı zamanda AK Parti Gönüllüleri Çaycuma’ya gelerek AK Gönüllüler tişörtünü İl Başkanı Muammer Avcı’ya takdim ettiler. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi