AK Parti Çaycuma İlçe Teşkilatı tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında iftar programı düzenlendi.
Albuzlar Düğün salonunda düzenlenen iftar programına, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, AK Parti önceki dönem belediye başkanı Mithat Gülşen, önceki dönem Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, önceki dönem Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek, Nebioğlu Belediye başkan vekili Ali Özdal, Belde Başkanları, il genel meclisi üyeleri, köy başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.
İftar yemeği öncesinde Kur’an-ı Kerim okundu ardından Ak Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit açılış konuşması yaparak pandeminden dolayı iki yıl aranın ardından yeniden birlikte olduklarını ve katılım sağlayan herkese teşekkürlerini sundu.
“HEPİMİZİN İÇİNDE AK PARTİ, RECEP TAYYİP ERDOĞAN SEVDASI VAR”
İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu  “İki yıl gibi süreç sonrasında tekrar burada güzel ortamlarda iftar yapmaya Allah bizlere nasip etti. Pandeminin ilk çıktığı günlerde evlerimize kapanmıştık, bizde eve kapandık ailemizle iftar yaptık, dedik ki bu da güzelmiş, 20 yıldır devamlı olarak köylerimizde, mahallelerimizde iftar yaparken, bir anda kendimizi evde bulduk. Ama 1-2 yıl geçti artık dedik ki çıkalım bu şekilde teşkilatlarımızla, asıl ailemizle, öz ailemizle, Ak Parti ailesiyle bir iftar yapalım dedik, sizleri gördük, mutlu ve memnun olduk. Bu tabloyu hep beraber özlemiştik. Gerçekten Ak Parti teşkilatı olarak beldelerimiz birbirleriyle uzaklaştı. Kadın Kollarımız bazen birbirlerini gördükleri zaman çıkamadılar. Filyos’u, Saltukova’sı, Perşembeli’si, Nebioğlu’su, Karapınar’ı pandemiden dolayı bir mesafe girdi. İnşallah bu mesafeyi en kısa zamanda kapatıp, yine birlik ve beraberlik içinde güçlü bir şekilde hep beraber, yolumuza devam etmemiz gerekir. Tabii ki bu meşakkatli yolda, bu zor yolda, bu 20 yıllık Ak Parti sürecinde burada böyle arkadaşlarımı, böyle dostlarımı görüyorum ki, zor günlerimizde kol kola, beraberce geceler boyunca çalıştığımız arkadaşlarımız buradalar. Şu kardeşinizde ilk günden bugüne kadar teşkilatlarımızda, partilerimizde görev aldı ve milletvekilliği nasip oldu. Ama o arkadaşlarımızla beraber aramıza hiçbir zaman mesafe koymadık. Bunu niçin anlatıyorum, sizlerde aynı bir şekilde hiçbir zaman aramıza mesafe koymadan hep beraber yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Neden, hepimizin içinde bir memleket sevdası var. Hepimizin içinde bir vatan sevdası var. Hepimizin içinde bir bayral sevdası var. Hepimizin içinde ülke sevdası var ve hepimizin içinde Ak Parti, Recep Tayyip Erdoğan sevdası var. Bunu hiçbir zaman unutmamız gerekir” dedi.
TOSUN; “ÇAYCUMA BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR YER”
Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ise yaptığı konuşmasında şunları söyledi; 
“İki yıldır yan yana uzun zamandır pandemiden dolayı gelemedik. Bugün burada kalabalık ortamda bu güzel ortamı sağlayan başta ilçe başkanlığımıza, teşkilatına teşekkür ediyorum. Sizlerde burada mübarek Ramazan ayında birlikte olduğumdan dolayı çok mutluyum. Ramazan girdiğinden dolayı ilimizde ve ilçelerimizde Ramazan etkinliklerimiz devam ediyor. İlçelerimiz ve il teşkilatımız her akşam kapı kapı geziyorlar. Evlere misafir oluyorlar. Bunun dışında sahur programlarımız oluyor. Burada emeği geçen tüm teşkilattaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çaycuma bizim için çok önemli bir yer. İnşallah 2023 seçimlerinde Çaycuma buradan Zonguldak’a, Zonguldak’tan Türkiye’ye çok büyük destek verecek ve çok yüksek bir oyla Zonguldak’ta, Çaycuma’da Ak Partimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza, hep birlikte Zonguldak’tan destek vereceğiz.” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi