AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar beraberinde AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun Alaplı'da yapım çalışmaları devam eden devlet yatırımlarını yerinde inceledi.

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Yaşar Karacan ve yönetiminin kısa sürede Alaplı için önemli çalışmalara imza atması AK Parti Bölge Milletvekillerini de harekete geçirdi.

Alaplı ilçesine gelerek devlet yatırımlarını inceleyen AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar ve AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Yaşar Karacan ve yüklenici firmalardan bilgiler aldı.

İlk olarak Alaplı Yeni Devlet Hastanesindeki çalışmaları inceleyen AK Parti Bölge Milletvekilleri Karacan ve hastane yapım ihalesini alan yetkililerden bilgiler aldı.

Hastanenin bir an önce bitirilerek Alaplı’nın hizmetine sunulacağını belirten vekiller, Alaplı için hizmete devam edeceklerini kaydettiler.

AK Parti Bölge Milletvekilleri daha sonra Alaplı Şehir stadındaki sentetik çim çalışmalarını inceledi.

Futbol sahasına iki adet tribünün Gençlik ve Spor Bakanlığınca kazandırılacağını belirttiler. Bölge Milletvekilleri son olarak DSİ tarafından Alaplı Çayında yapılan temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi