AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Haftalık Toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek Başkanlığında başlayan toplantıya, Beycuma Belde Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Beycuma Belde Başkanı Ozan Kılıç ve yönetimi katılım sağladılar.

Birim ve Mahalle koordinatörlerinin raporlarının alınması ile başlayan toplantı, teşkilat içi faaliyetler ile ilgili istişareler ile devam etti.

Daha sonra söz alan Beycuma Belde Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Belediye tarafından yapılan çalışmalar ve sonraki dönemde yapacakları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Son olarak söz alan Merkez İlçe Başkanı Ayçiçek " AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı olarak yoğun bir çalışma ortamı içindeyiz. Önceki hafta Zonguldak Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan, Mahalle Başkanlarımız, Merkez İlçe Yönetimimiz ile bir araya gelerek toplantımızı gerçekleştirdik.

Bu hafta sonu İl Başkanımız Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan, AK Parti Kuruluşundan bugüne görev almış ve mevcut başkanlarımızın katılımı ile teşkilat toplantımızı yaptık.

aramızda Beycuma Belde Belediye Başkanımız Vural Kundakçıoğlu ve Belde Teşkilatımızın var. Belediye Başkanımız yaptığı çalışmalar ile AK Parti Belediyeciliğinin vatandaş için nasıl olacağını anlattı. Belediyemiz AK Parti Belediyeciliğinin en güzel örneklerinden biri olmuştur. Tüm ekiplerimiz ile her an bir aradayız. Tek hedefimiz var 2023. AK Parti Olarak 2023'e Kenetlendik. Çalışmalarımızı bu minval de sürdürüyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi