AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları tarafından partili bayanlar ve kadınların evlerinde ürettiği yiyecekler ile el ürünlerinin yer aldığı yerli ürün pazarı açıldı.

Camlı Köşk’te açılan yerli ürün pazarına, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve eşi Ceyda Alan, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve eşi Emine Tosun, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti il ve belediye meclis üyeleri ile kadın kolları üyeleri katıldı.

AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman açılan yerli ürün pazarı ile ilgili açıklamasında, “Ak kadınlar olarak '' yerli üretim milli ekonomiye destek verir'' sloganıyla kadınlarımızın emeklerine değer veriyoruz ve destekliyoruz .Bu kapsamda da kadınlarımızın ürettiği yerli ürün pazarını açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Seneye daha güzel bir organizasyonla  daha geniş kapsamlı bir çalışma yapacağız.   Ankara'da  81 ilin katılımı ile yörelerin ürünleri sergilendi. Orada 81 il bütün kendi ürünlerini sergilemek için stant açtı. Açılan standta  gördüğünüz  gibi her şey var. Kendilerine bol kazançlar diliyorum.  Ankara'da yerel yönetim şurasında katıldık. Aynı zamanda 5 Aralık Dünya Kadınlar Seçme ve Seçilme hakkının verilmesi sebebiyle de bir program yapıldı. Üç gündür  hem programlara katıldık, hem de 44 yabancı ülkeden gelen yerel yönetimlerde görevli  Vali, Belediye Başkanı, Belediye Başkan yardımcıları ve meclis üyeleri katıldı. Biz de kendi meclis üyelerimizle birlikte yerel yönetimler şurasında katıldık” dedi.

Bu arada, açılan yerli ürün sergisinde AK Parti Logolu Pasta AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman tarafından kesilirken, Belediye Başkanı, il ve ilçe başkanı da pastadan yediler. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi