Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanı Serdal Acar Cumhurbaşkanlığı kararıyla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof.Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve Rektör Yardımcısı görevine atanan Kent Konseyi Başkanı Prof.Dr Şenol Hakan Kutoğlu’na başarılar diledi.

Acar açıklamasında, “Şahsım ve partim adına çok doğru ve isabetli bir karar olduğunu düşünüyoruz tabiri caizse adeta nokta atışı oldu, Değerli ve Kıymetli Rektörümüz İsmail Hakkı Özölçer Hocamızı ve Rektör Yardımcımız Şenol Hakan Kutoğlu Hocamızı tebrik Rektörümüz İsmail Hakkı Özölçer Hocamız ve Rektör Yardımcımız Sayın Şenol Hakan Kutoğlu hocalarımız fark Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bilgi birikim tecrübe ve insani ilişkileriyle fark yaratacaktırlar, Son zamanlarda istenilen seviyelerde olmayan Üniversitemiz Zonguldak halkımızın gönlü rahat olsun hep birlikte

Üniversite bu dönemde şehirle kaynaşarak istenilen seviyelere ulaşacağından kimsenin en ufak kuşkusu olmasın Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi emin ellerde.

Rektörümüz inancımız güvencimiz tamdır. Büyük Birlik Partisi Zonguldak il başkanlığı olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bilmenizi isterim. Şehrimizin Üniversitemizin böyle iki değerli isme son derece ihtiyacı vardı.Sayın Rektörümüz Prof Dr İsmail Hakkı Özölçer Hocama ve Rektör Yardımcımız Prof Dr Şenol Hakan Kutoğlu Hocamıza canı gönülden tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi