Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar ve yönetimi Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'u makamında ziyaret etti.

BBP Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar ziyarette Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'u 27 Şubat Pazar günü gerçekleştirecekleri kongrelerine davet etti.

Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar ziyarette yaptığı konuşmada; “Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl başkanlığı olarak Merkez ilçemiz ile birlikte toplam 8 ilçemiz, 17 beldemiz ve 380 köyümüzde ziyaretlerimize başladık. Bugün de Kilimli belediye başkanımız Sayın Kamil Altun beyi ziyaret ettik. Hem ilçemizin sorunlarıyla ilgili istişareler yapmak hem de kendileriyle belli konularda fikir alışverişinde bulunmak için buradayız. Sayın başkanımızı zaten yakından tanıyoruz kendisi gayet başarılı çalışmalar yürütmektedir. İl ve ilçelerimizde kongre sürecimiz başladı. İnşallah pazar günü Kilimli ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz onun akabinde Merkez ilçe kongremiz var. Tabii ki Büyük Birlik Partisi olarak kongre sürecimizi hızlı bir şekilde tamamlayacağız inşallah. Pazar günkü Kilimli ilçe kongremize tüm halkımızı davet ediyoruz. Tabii ki Sayın Belediye başkanımız Kamil Altun beyi de davet ediyoruz ve bugün bizleri ağladığı için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; "Serdal başkanımız ile zaten uzun yıllardır tanışıyorduk. Kendisinin Büyük Birlik Partisi'nin İl Başkanı olması beni çok mutlu etmiştir. Kendisi çok uzun yıllar yöneticilik tecrübesi olan bir arkadaşımızdır. İl başkanlığı görevini de başarılı bir şekilde sürdüreceğine inanıyorum ve bu kongre sürecinde başarılar diliyorum. Kongreler tüm partiler için gerçekten çok güzel ve bayram havasında geçer.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi