Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti ve Zonguldak için 2019 yılının çok güzel geçtiğini söyledi.

Zonguldak ve Ak Parti için 2019 yılını değerlendiren Tosun, “10 yıldır bizde olmayan, hizmet üretmeyen bir Zonguldak Belediyesi vardı Allah’a şükür 31 Mart’ta Ak Partili Belediyemiz, Belediye Başkanlarımız kazanılmış oldu. 2020 yılının ilk dört ayının sonunda Zonguldak şantiye alanına dönecek. 2020 Zonguldak için atılım yılı olacak” dedi.

Bütün teşkilatlarımız görevinin başında arkadaşlarımızla beraber Ak Partiyi Zonguldak’ta daha yükseklere nasıl çıkartırız hesapları yapıyoruz diyen Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, açıklamasına şöyle devam etti:

ZONGULDAK DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT OLACAK

“2019 yılı Ak Partimiz ve Zonguldak’ımız için çok güzel geçti. En önemlisi 31 Mart’ta kazandığımız Zonguldak, Kozlu, Kilimli belediyeleri ile merkeze bağlı 3 tane belde belediyelerinin kazanılması bizim için bir kazanımdı. 10 yıldır bizde olmayan, hizmet üretmeyen bir Zonguldak Belediyesi vardı Allah’a şükür 31 Mart’ta Ak Partili Belediyemiz, Belediye Başkanlarımız kazanılmış oldu. Burada emeği olan başta vekillerimize, teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Güzel bir çalışmayla belediye kazanıldı ve şuanda Belediye Başkanımız 1 Nisan’dan itibaren görevinin başında. Belediye Başkanımız Zonguldak için hergün ne yapabilirim heyecanıyla çalışmalar yapıyor. Ankara’dan ne koparabilirse koparıyor. 2020 yılında Ankara’dan kopardıklarımız ve kendisinin yapacağı projelerle ilgili kazmalar teker teker vurulacak. Bazı çalışmalar ilk etapta yapılacak bazı çalışmalar ise zaman içerisinde hayata geçecek. Zonguldak daha güzel, daha yaşanır bir kent haline gelecek. Bunun emarelerini ilk 9 ayda gördük. Burada Belediye Başkanımızın, ekibinin ve teşkilatlarımızın büyük özverileri var. Vekillerimizden Allah razı olsun onlarda Ankara’da bakanlıklar nezdinde yapılan görüşmelerde bizlere çok büyük destek veriyorlar. Ben Zonguldaklı hemşerilerimin biraz sabırlı olmalarını rica ediyorum. Bu 4 yılda projelerimizin çoğu hayata geçecektir. Tüm Zonguldaklı hemşerilerimin 2020 yılını tebrik ediyorum.

KONGRE SÜRECİMİZ DEVAM EDİYOR

Teşkilat bakımından şuanda kongre süreçlerimiz başladı. İnşallah bu hafta belde kongrelerimize başlıyoruz. Hafta sonu Gülüç’te belde kongrelerimizi yapacağız. Önümüzdeki haftada Çaydeğirmeni ve Çatalağzı’nda belde kongrelerimizi yapıp Ocak ayını bu şekilde tamamlayacağız. Şubat ayının sonunda da ilçelerimizin kongreleri başlayacak. Yılsonuna doğruda il kongresi yapılarak teşkilatlanma işlerimiz bitmiş olacak. Şuanda bütün teşkilatlarımız görevinin başında ve arkadaşlarımızla beraber Ak Partiyi Zonguldak’ta daha yükseklere nasıl çıkartırız hesapları yapıyoruz.

MİTHATPAŞA TÜNEL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

2019 yılı içindeki yatırımlarımız kapsamında hastane inşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah 2020 yılının sonu 2021 yılının başı gibi hastanemiz tamamlanmış olacak. Bölünmüş yollarımızla ilgili Zonguldak-Ereğli arasındaki yol bitti fakültenin orada kavşak düzenlemesi var. Kavşak düzenlemesi de hızlı bir şekilde devam ediyor. Kozlu kavşağında yakın zamanda bir çalışma başladı ve devam ediyor. Ankara yönünden Devrek tarafına girişte Devrek-Zonguldak arasındaki yolun çoğu bitti ama 2019 yılı içerisinde orada fazla çalışma yapamadık onları da takip ediyoruz. Önümüzdeki sezonda bunlarında asfaltlaması yapılacak. Mithatpaşa1 ve 2 tünellerimizde çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. İnağzı tarafından çıkan taraftaki şantiye kuruldu. Oradaki kavşak düzenlemesi ve Kilimli’ ye kadar olan kısımla ilgili çalışmalar yapılıyor. Diğer tarafın projelerinde sona gelindi.

ZONGULDAK’TA 2019 YILINDA YATIRIM AÇISINDAN ÇOK İŞLER YAPILDI

Ereğli, Çaycuma, Devrek ilçelerimizde hastanelerimiz bitmişti son olarak Gökçebey ilçemizdeki hastane açıldı. Alaplı ilçemizde hastane çalışmalarımız devam ediyor. Milli Eğitimde tekli eğitimle ilgili bütün ilçelerimizde ve ilimizde çok fazla bir eksiğimiz kalmadı. Filyos Limanının altyapısıyla ilgili çalışmalar tamamlanmak üzere üstyapısına geçildi. Arkasında bulunan endüstri bölgesi için çalışmalar devam ediyor. Zonguldak’ta 2019 yılında yatırımlar açısından çok işler yapıldı. Kredi Yurtlarında yaptığı bir sürü yatırımlar var. Şimdi 2020 yılında Zonguldak’ta çalışmaların yarım kalanlarının devam etmesi konusunda ve yeni yapılacak işler noktasında takiplerimize milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızla beraber devam ediyoruz.

ZONGULDAK ŞANTİYE ALANINA DÖNECEK

Bu ay içerisinde büyük ihtimalle liman tarafında yapılacak çalışmayla ilgili kazma vurulabilir. Çünkü orada zemin etütleri yapıldı. Lavuar alanıyla ilgili projelerde bitti. Bu projeleri vatandaşlarımızla paylaşarak en iyisini bulma noktasında paydaşlarımızla paylaşıyoruz. Proje düzenlemelerinde sona gelindi. İnşallah yakın zamanda başlayacak. Cami inşaatımızda hızlı bir şekilde devam ediyor. Lavar alanı, cami inşaatı ve liman içindeki projeler hayata geçtiğinde bu projelerin önemini Zonguldaklı hemşerilerimiz takdir edecektir. 2020 yılının ilk dört ayının sonunda Zonguldak şantiye alanına dönecek. 2020 Zonguldak için atılım yılı olacak” (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi