Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer yaptığı açıklamada, ‘Genel Merkezimiz tarafından 1 aylık üye kampanyasında Zonguldak teşkilatı olarak Karadeniz bölge birinci ve il sıralamasında Türkiye üçüncüsü olduk” dedi.

Kutayer açıklamasında, 1 ay boyunca Yargıtay onaylı bin üye yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

“Biliyorum ki hiçbir siyasi parti bu ay bin üye yapsın. Büyük bir teveccüh ile karşılandığımız ilçelerde gönüllü olarak gelen halkımıza çok teşekkür ediyorum. Birde üzülerek söylüyorum ki AK Parti’de önde gelen isimler partimizin bu kadar büyümesini engellemek için yönetici kadrolarımıza telefon açarak mobing ve baskı uyguluyor. Bu hiç yakışan bir davranış şekli değil. Bu devam ederse şayet bizlerde niç yapmadığımız davranış biçimi sergileyeceğiz. İnanın bel altı nasıl vurulur o zaman göreceğiz.

Bu ülkede insanları ötekileştirmek sizin davranış biçiminiz, insanların ekmeği ile oynamayın can yaparsanız bunun altında kalırsınız. Siz belki bizden yönetici ve üye alırsınız ama insanların gönlünü alamazsınız. Herkes biliyor ki sizlerin üyeleri ya suni ya da baskı yaparak aldığınız üyeler. Tekrar şunu söylemek istiyorum Zonguldak halkına bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alaka için şükranlarımı sunar, tüm halkımıza sevgi saygı ve muhabbet ile selamlarımı iletiyorum.

Ne yaparsanız yapın, bizi sindiremeyecek sesimizi kesemeyeceksiniz, çünkü biz sadece dilimizle konuşmuyoruz, yüreğimizle haykırıyoruz! Bu haykırışımızın millet vicdanıyla buluşacağı, özgürlükçü demokrat siyasetin egemen olacağı günler yakındır!'' (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi