Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki huzurevinde kalan 75 ve 72 yaşındaki çift düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi.
Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren İzmirlioğlu Huzurevi’nde kalan 75 yaşındaki Ercan Birdal ile 72 yaşındaki Meliha Kıral, 7 yıldır devam eden ilişkileri sonrası nikah masasına oturdu. Çiftlerin müracaatı üzerine Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün destekleri ile Mühendisler Derneği Lokali’nde nikah töreni düzenlendi. Oldukça heyecanlı görülen çiftin nikah şahitliklerini ise Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı yaptı. Çifti tebrik eden Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, kendilerine mutluluklar diledi. Tutulmaz konuşmasında “Meliha hanım ve Erdal beyin ikinci baharındaki evliliklerine hep beraber şahitlik yaptık. Öncelikle bu yetişkin gençlerimizi tebrik ediyoruz. Allah bir ömür boyu mutlu etsin. Az önce nikah anında evliliğin yaşı kaç olursa olsun heyecanın aynı olduğunu hissettiler. Birçok evliliğe şahitlik yaptım. Öbürlerinden hiç farklı değildi. Aynı heyecanı burada gördüm. Bu heyecanları daim olsun İnşallah” dedi. Vali tutulmaz evlilik cüzdanını daha sonra çiftin ikisine birlikte verdi.
75 yaşındaki damat Ercan Birdal nikah sonrası gelini öperek, ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah törenine katılan davetliler damat ve geline takı takarak evliliklerini tebrik etti.