DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan ve CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun alınmadığı TTK’ya Kazım Eroğlu’nun Merkez İlçe Teşkilatı girmiş” dedi.
Keleş açıklamasında, “Ülkemizin, milletimizin ve şehrimizin köklü kurumlarından Türkiye Taşkömürü Kurumu'nu iktidar ve yardakçıları el birliği ile ateşe atıyorlar” diyerek şöyle dedi:
“Geçtiğimiz günlerde Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan ve CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun alınmadığı TTK'ya Kazım Eroğlu'nun Merkez İlçe teşkilatı girmiş. 
Türkiye Taşkömürü Kurumu, Ak Parti Taşkömürü Kurumu değil  Kazım Eroğlu!
Sende Ak Parti İl Başkanı değilsin. 
Genel Başkanlara izin çıkmazken, bu arkadaşlar bu gücü kimden almışlardır; Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı nasıl TTK'da iftar yapabilmiştir. Bir kurum bu kadar yozlaşamaz, bir genel müdür bu kadar taraflı, vurdumduymaz ve memleketten uzak olamaz. 
Kurumlarımızın ne kadar yıprandığını ve yıpratıldığını her defasında açıkça kamuoyuna gösteriyorlar. Canları sıkılmıyor, utanmaları yok cevap dahi veremiyorlar. 
Türkiye Taşkömürü Kurumu'nu, Ak Parti Taşkömürü Kurumu gibi görenlere ve maaşını milletten alanların Ak Parti İl Başkanı gibi hareket etmesine tahammül edemiyoruz ve etmeyeceğiz! 
Herkes bilmelidir ki bu devran böyle gitmeyecektir. Yaptıklarınız yanınıza kâr kalmayacaktır. 
Vatandaşımızın tokadını ensenizde hissedeceğiniz günler çok yakındadır. Bizce bir insan için en önemli şey; her devrin adamı olmak değil, her devirde adam olmaktır” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi