Türk Kızılay Genel Merkezi tarafından Atatürk Devlet Hastanesine teslim edilmek üzere Türk Kızılay Zonguldak Şubesine gönderilen koruyucu sağlık malzemeleri İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner’e teslim edildi.

Türkiye genelinde koronavirüs’ün yayılmaması için alınan önlemlere destek çalışmalarını sürdüren Türk Kızılay’ı, sosyal yardım çalışmalarının yanı sıra hastanelere de sağlık çalışanlarının kullanımı için kişisel koruyucu ekipman desteğinde bulunuyor.

Bu kapsamda Türk Kızılay Zonguldak Şubesine Atatürk Devlet Hastanesine teslim edilmek üzere gönderilen; Maske 3 katlı telli meltblwn ultrasonik 102 adet, putrası vinil eldiven 48 bin adet, pudrasız nitril eldiven 12 bin adet, Koruyucu tulum bin 200 adet, s-550 kodlu koruyucu gözlük 864 adet, 1 litrelik kolonya 6 bin 144 adet, 2 bin 880 adet dezenfektan Türk Kızılay Zonguldak Şubesi Başkanı Aydın Ergenç tarafından İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner’e teslim edildi.

Teslim töreninde konuşan Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, şunları söyledi: “Türk Kızılay Genel Başkanımız, Genel Müdürümüz her zaman olduğu gibi pandemi dönemi başladığı günden bugüne de hep yanımızda oldular. Bu kapsamda Genel Başkanım nezdinde tüm yönetimine teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi pandemi süreci başladığı günden beri sağlık çalışanlarımız büyük bir özveri ile mücadele ediyorlar. Her zaman Türk Kızılay’ının sağlıkçılarımızın yanında olduğunun bilinmesini istiyoruz. Pandemi ile mücadelede maske, mesafe, hijyen kurallarına uyduğumuzda bu süreci en kısa sürede inşallah atlatacağız. Türk Kızılay’ımızın bundan sonrada yardımları devam edecek.”

Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Ertuğrul Güner ise, Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç nezdinde tüm Kızılay camiasına salgın başladığı günden bugüne hep yanlarında oldukları için teşekkür etti. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi