Zonguldak’ın sevilen esnaflarından gönüllü kan bağışçısı Kemal Kılıç, 63’üncü kan bağışını yaparak tüm vatandaşlara kan vermeleri konusunda çağrıda bulundu.

Kılıç, 63’üncü kan bağışını plakası 63 olan Şanlıurfa, kendi topraklarını savunmak için büyük mücadele veren kardeş ülke Azerbaycan ve pandemi kapsamında özveriyle görev yapan başta Zonguldak olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına armağan etti.

Şehit Polis Hasan Bilgin Kan Alma Biriminde 63’üncü kan bağışını yapan esnaf Kemal Kılıç: “63’üncü kan bağışımı plakası 63 olan Şanlıurfa, Kardeş ülkemiz Azerbaycan ve pandemi kapsamında ülke genelinde özveriyle mücadele eden sağlık çalışanlarımıza armağan olsun. Başta Zonguldak İl Sağlık Müdürümüz olmak üzere tüm sağlıkçılarımıza Allah’tan kolaylıklar diliyorum. Kan bağışı çok önemlidir. Bu nedenle sağlığı yerinde olan tüm vatandaşlarımızı düzenli kan bağışı yapmaya davet ediyorum. Hastanede hasta yatağında kan bekleyen yüzlerce hastamız var. Hastalarımıza şifa olalım. Ben sağlıklıyım demeyelim gün gelir hepimizin kana ihtiyacı olabilir” dedi. Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi