Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi  Dr. Hasan Tosun, sağlık personelinin maske ihtiyacını karşılamak için maske üretimine başladıklarını açıkladı.

Dr. Hasan Tosun, bugünlerde devlet memuru ve sağlık çalışanları olarak sorumluluklarının bilincinde çalışmaya odaklı görevlerini yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Sağlık çalışanlarının maske ihtiyacını karşılamak için hastanede maske üretimine başladıklarını ifade eden Dr. Tosun, şöyle dedi:

"Dünyanın Corona Virüs pandemisi ile mücadele ettiği bugünlerde doğal olarak cerrahi̇ maske ihtiyacımız artmıştır ,bugün alım için uğraştığımızda çoğu firma olumsuz dönüş yaptı normalde ederi 35 kuruş olan maskelere 3.5 TL  Fiat teklif edildi ,maalesef tüm Türkiye böyle .Ancak esas söylemek istediğim ,biz tüm sağlık çalışanları canımızı ortaya koyarak çalıştığımız ,insanlara adeta yalvararak evlerinizden çıkmayın yoksa sağlık sistemini çökertirsiniz dediğimiz bugünlerde yaşadığım şehirde, vatanını  ve milletini seven insanlarında olması beni ziyadesiyle mutlu etti.

Kimdir bunlar ?

MFA Maskenin sahipleri Murat Uzun ve Fatih Furtun

Bir telefonumuzla hiç bir ücret talep etmeden maske kumaşını ve lastiğini bize tedarik ettiler ,bizde 3 terzimizle maske üretimine başladık . MFA Maskeye ,Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi çalışanları adına teşekkür ederim, iyi ki varlar bu memleketin çocukları. Bilmem anlatabildim mi” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi