Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen 67 Burda Alışveriş Merkezi, şehre değer katma yolunda önemli bir adım daha atarak T.C. Sağlık Bakanlığı’nın "yerinde aşı" uygulamasına ev sahipliği yapıyor. Hafta sonunda saat 13.00 ile 19.00 saatleri arasında 67 Burda’ya gelen Zonguldaklılar, alışveriş merkezi içerisindeki belirlenen bölgede aşılanıyor.

Açıldığı günden itibaren Zonguldak’ın alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi haline gelen 67 Burda, İl Sağlık Müdürlüğü’nün izni ile şehrin aşı istasyonlarından biri haline geldi. Perakende sektörü ve AVM’lerin üstlendikleri rol açısından oldukça önemli olan bu gelişmeyle 67 Burda, toplumsal fayda adına fark yaratan bir uygulamayı hayata geçiriyor.

Yerinde aşı uygulaması, 10-11 Temmuz tarihlerinde 67 Burda’nın ikinci katında kurulan aşı istasyonunda gerçekleşiyor. 67 Burda ziyaretçilerinin aşıları, 13.00-19.00 saatleri arasında, İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince randevu sorulmaksızın yapılıyor.

Zonguldaklılara her zaman özel deneyimler yaşatan 67 Burda AVM, aldığı üst düzey hijyen önlemleriyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Esas 67 Burda AVM hakkında

Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve 2009 yılında kapılarını ziyaretçilerine açan Esas 67 Burda AVM, 22 bin 46 m²’lik kiralanabilir alan, 73 mağaza, 8 sinema salonu ve 500 araçlık otoparkı ile Zonguldak’ta hizmet vermektedir. Modaya yön veren markaları, her damak zevkine hitap eden lezzet seçenekleri, keyifli sohbetlere ev sahipliği yapan kafeleri, eğlenceli etkinlikleri ile Zonguldak’ın yaşam ve buluşma merkezi olan Esas 67 Burda AVM, alışveriş ve eğlence deneyimini aynı anda sunarak öne çıkarmaktadır. Esas 67 Burda AVM, dünyanın sayılı pazarlama ve iletişim dernekleri arasında gösterilen AMCP’nin organize ettiği 2018 MarCom Ödüllerinde “Sevgi Postanesi” projesiyle 3 Platin ve 1 Altın ödülünü almıştır.

Esas Gayrimenkul hakkında:

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım firmalarından biri olan Esas Gayrimenkul, alanında uzman ekibi ile uzun vadede değer yaratan projeler geliştirmekte ve yönetmektedir. 2009 yılında faaliyete başlayan Esas Gayrimenkul, bugün yurtiçi ve yurtdışında toplamda 3 milyar Euro yatırımla, 971 bin metrekare kiralanabilir alanda, çevre dostu olan ofis, konut, alışveriş merkezi ve otel projelerine imza atmıştır. Türkiye genelinde 7 alışveriş merkezi, 3 ofis binası ve 1 konut ve 1 otel projesini hayata geçiren Esas Gayrimenkul, yönetimini üstlendiği Van Alışveriş Merkezi, MalatyaPark, Sanko Park Gaziantep ve Konya Kentplaza ile birlikte toplamda 64 projeyle alışveriş merkezi otel ve ofis binalarına yatırımlarını sürdürmektedir. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi