Önceki dönem AK Parti İl Başkan yardımcısı Hakan – Nermin çiftinin kızları Çişel ile Nesrin-Berrak Önal’ın oğlu Berkan düzenlenen düğün törenine ile mutluluğa uçtular.

Cumartesi günü akşamı Dedeman Otel’de düzenlenen düğün töreninde gençlerin nikahını Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan yaparken, nikahın kıyılmasının ardından Başkan Alan gençlere kahve takımı hediye ederken, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek de gençlere hediyesini takdim etti.

Dedeman Otel’de gerçekleştirilen düğün törenine AK Parti Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, AK Parti il başkan vekili Ömer Gülay ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetimi Zonguldak eski belediye başkanı Muharrem Akdemir, bazı il genel meclisi üyeleri, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman ile çok sayıda misafir katıldı.

Şafak Gazetesi olarak Çişel ve Berkan’a ömür boyu mutluluklar dilerken, Özkan ve Önal ailelerini kutluyoruz. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi