Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Bayrak ve Nafiye Bayrak’ın sevgili oğlu Soner Bayrak ile Hülya-Ömer Okan ailesinin kızları Elif düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Memurlar Lokalinde gerçekleştirilen düğün törenine, genç çiftlerin nikahını Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan kıyarken, şahitliklerini AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve her iki ailenin yakınları yaptı.

Başkan Alan, genç çiftlerin nikahını kıydıktan sonra evlilik cüzdanı AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen tarafından geline takdim edildi.

Bayrak ve Okan ailelerinin çocuklarının düğün törenine, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir,AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci,CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzonlular Derneği yönetim kurulu üyeleri, Zonguldaklılar Derneği Başkanı Necati Başar, Kastamonular Derneği Başkanı Bahattin Şenol, Yeniceliler Derneği Başkanı Bülent Bağbaşı, Sinoplular Derneği Başkanı Ömer Bayrak, Devrek Gökçebeyliler Derneği Başkanı Lütfi Çavuş, Gümüşhaneliler Derneği yönetim kurulu üyesi Yaşar Köksal, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman, İŞKUR İl Müdür yardımcısı Sinan Karademir, Amele birliği eski başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu, Enerji Bir Sen Şube Başkanı Sedat Güngör, birçok STK temsilcileri ile gelin ve damadın yakınları katıldı.

Şafak Gazetesi olarak Okan-Bayrak ailelerini kutlarken, Elif ve Soner çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi