Zonguldak Valiliği İl Dernekler Müdürü Gülden Ak ve Abdullah Ak’ın oğulları Kerem Berk Ak ile Birsel-Şevket Gümüş ailelerinin doktor kızı Gökçe Gümüş Cumartesi günü Memurlar Lokali Beyaz Saray Düğün salonunda düzenlenen nikah ve düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Cumartesi günü akşamı Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın çiftlerin nikahı kıyarken, nikah şahitliklerini Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun yaparken, gençlere evlilik cüzdanını Vali Mustafa Tutulmaz takdim ederken, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’da gençlere kahve takımı hediye etti.

Nikah törenine, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Zonguldak İli Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Necati Başar, Tüm Emekliler Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Zonguldak Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Hasan Yaman, Karabük Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Öztürk, Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Ak ve Gümüş ailelerinin yakınları ve dostları ile Zonguldak Valiliği çalışanları katıldı.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, nikah töreninin ardından genç çifte evlilik cüzdanını takdim ederken yaptığı konuşmada, “Birliğinizi, sevin birbirinizle barışık olun. Birbirine saygılı olun. Sağlıklı günler hayırlı evlatlar nasip olsun. Bundan sonraki yaşamınızda Allah uzun ömürler versin” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen de, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Şafak Gazetesi olarak Kerem Berk Ak ile Gökçe Gümüş’e ömür boyu mutluklar dilerken, Ak ve Gümüş ailelerini kutluyoruz. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi