Genel Maden İşçileri Sendikası önceki dönem Genel Başkanı Ahmet Demirci’nin oğlu Kerem Demirci düzenlenen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi.

Pazar günü akşamı Elizya Düğün salonunda gerçekleştirilen düğün töreninde Şaziye-Ahmet Demirci’nin oğlu Kerem Demirci ile Feride-Yılmaz Bıyıksız’ın kızları Seda Bıyıksız ile hayatını birleştirdi.

Elizya Düğün salonunda düzenlenen düğün törenine, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, yönetim kurulu üyeleri, şube başkanları, TTK Genel Müdür yardımcısı Ercan Gebeş, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş,  İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, GMİS eski yönetim kurulu ve şube yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti merkez ilçe yönetim kurulu üyesi Emin Sıbıç, AK Parti Merkez ilçe eski başkanı Metin Karaduman, Çaydeğirmeni Belediye Başkan yardımcısı Doğan Şişman,  Mithatpaşa Mahallesi eski muhtarı Murat Topçu, AK Parti eski merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, birçok maden işçisi, GMİS çalışanları ile her iki ailenin yakınları ve dostları katıldı.

GMİS önceki dönem Genel Başkanı Ahmet Demirci ve gelinin babası Yılmaz Bıyıksız gelen misafirler ile tek tek ilgilendiler.

Elizya Düğün salonunda çalan müzik eşliğinde gelin ve damat dans ederken, ardından oyun havaları eşliğinde gelin ve damadın yakınları da oyun oynayarak genç çiftin mutluluklarına ortak oldular.

Şafak Gazetesi olarak Seda-Kerem çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, Demirci ve Bıyıksız ailelerini kutluyoruz. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi