Ak Parti 25-26. Dönem Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Fatma Çaturoğlu’nun oğlu Enes ile İstanbullu iş insanı Mecit Aydın ve Naima Aydın çiftinin kızı Özlem Karadeniz Ereğli’de dünya evine girdi.
Daha önce resmi nikah akitleri yapılan Enes ve Özlem Çaturoğlu çiftinin evlilik merasimleri Gülüç Anadolu Otel’de yapıldı.
Anadolu Otel’de Havuz Başı diye tabir edilen açık alanda gerçekleşen törende pandemi koşullarına uyuldu. Davetlilerin yerini almasının ardından Kuranı Kerim tilaveti yapıldı.
Genç çiftin hazırlanan platformda yerini almasının ardından platforma çağrılan Alaplı doğumlu Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu’nun da aralarında bulunduğu bir grup davetli genç çiftin evlilik akdine şahitlik ederek mutluluk dileklerini iletti. Merasimin ilk bölümünde yer alan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, başka bir programa katılacağı için merasimden erken ayrıldı.
Platformda kısa bir konuşma yapan Danıştay Başkanı Yiğit, çifte mutluluk dileyerek, “Mutlu bir evlilik için 3 şey önemlidir. 3S’de diyebiliriz buna. Öncelikle Saygı ve sevgi. Gençler zaten nikahlarını da yaparak sevgilerini göstermişler. Şu an yüzlerinden de okunuyor. Evlilik hayatı boyunca karşılıklı saygı da şart. Ancak bununla bitmiyor. Hayatın bazı zorlukları da olacaktır. İşte bunun içinde sabır gereklidir” diyerek genç çiftin evlilik cüzdanını takdim etti.
Ak Parti önceki dönem Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan, Özcan Ulupınar,  MHP (MYK) üyesi Murat Kotra,  Ak Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Çakır, İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, MHP  Zonguldak  İl Başkanı  Varol Demirköse,Gülüç Belde Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol’un katıldığı merasimde çok sayıda davetli de hazır bulundu. (Haber  Merkezi)

Editör: Haber Merkezi