Memurlar Lokalinde düzenlenen düğün töreninde gençlerin nikahını Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan kıyarken, nikah şahitliklerini, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Kilimli Kaymakamı Efe Kılıç, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Karaveli, Kızılay eski başkanı Nihat Aygün, yaptı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan gençlerin nikahını kıymasının ardından Evlilik cüzdanı AK Parti Zonguldak Milletvekili tarafından genç çiftlere takdim edildi.

Başkan Alan, genç çifte kahve takımı hediye ederken, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek de gençlere hediye takdim etti.

Memurlar Lokalinde düzenlenen düğün törenine, gelin ve damadın yakınları ile birlikte, AK Parti İl Genel Meclisi üyeleri, bazı daire müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Şafak Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, Aslantürk ve Gülay ailelerini kutluyorum. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi