Zonguldak’ın Kilimli İlçesine bağlı Muslu Belediye Başkanı Sabahattin –Aylin Adıyaman’ın kızı Dilay Adıyaman ile Çaycuma İlçesinin önemli ailelerinden Nilgün-Muzaffer Uzaldı’nın oğlu Hilmi Uzaldı, Çaycuma Belediyesine ait Pazar yeri açık alanda düzenlenen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Genç çift için 12 Temmuz Salı günü Muslu Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen kına merasiminin ardından 14 Temmuz 2022 Perşembe günü Çaycuma Pazaryeri açık alanda düzenlenen ve yoğun bir katılımın olduğu düğün töreni muhteşem geçti.

Düğün törenine katılanlar Adıyaman ve Uzaldı aileleri tarafından karşılanırken, Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman beraberinde torunu ile birlikte tüm masaları gezerek misafirleriyle sohbet etti.

Müzik eşliğinde genç çift ve beraberindekiler uzun süre oyun oynadılar. Ayrıca düğüne gelen bir sanatçı da birbirinden güzel eserler seslendirerek, düğüne neşe kattı.

Çaycuma Pazar yeri açık alanda düzenlenen düğün törenine, CHP Zonguldak önceki dönem milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP eski il başkanları, Ertuğrul Koltuk, Halil Furat, Hakkı Güney, CHP eski ilçe başkanı Yavuz Boz, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Karapınar eski belediye başkanı Ahmet Aydın, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, CHP il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hayri Kandemir, İl Kültür ve Turizm eski müdürü Zekai Kasap, CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal, ZOTEV Başkanı Fikret Zaman, Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Zonguldak Karaelmas Vakfı Başkanı Mustafa Yıldız, Çaycuma eski belediye başkanı Mithat Gülşen, Çatalağzı eski belediye başkanı Mehmet Alim, Zonguldak Köyleri Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Yaman, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, birçok misafir ile birlikte her iki ailenin yakınları katıldı.

Şafak Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, Adıyaman ve Uzaldı ailelerini kutluyorum. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi