9 Kasım 2019 tarihinde nişanlanan Şule ve İlkin çiftinin düğünü 14 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00'a Doğa Park'ta (Eski Tepepark) gerçekleşti.

Zübeyde-Şafak Erel’in oğulları Bedri İlkin Erel ile Adana’nın sevilen ailelerinden Teslime Bilal Abacı’nın kızları Şule Abacı ile dünya evine girdiler.

15 Ağustos Cumartesi günü akşamı Tepe Park’ta düzenlenen düğün töreninde Şule Abacı(Erel) Bedri İlkin Erel çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Düğün törenine Zonguldak ve Ereğli Basın camiası gazeteci,sporcu Şafak Erel’i yalnız bırakmadılar. Karadeniz Ereğli siyasi,spor,iş adamı camiası bu düğünde buluştu.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın kıydığı nikaha Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Sekreter Levent Altun, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, ile çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikah merasimini Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık kıydı.

Düğün Salonunda oldukça heyecanlı olan genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Şafak Gazetesi olarak Şule-Bedri İlkin Erel çiftini kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi