Zonguldak’ta 13 yıldır madencilik yapan Ferhat Çırak, yıllardır hayali olan klip çıkarma hayalini gerçekleştirdi. Söz yazarlığı ile müziğe başlayan maden işçisinin ‘Kalbi Kırık Bir Adam” adlı klip çıkarttı.
Zonguldak’ta 13 yıldır madencilik yapan Ferhat Çırak, yıllardır hayali olan klip çıkarma hayalini gerçekleştirdi. “Kalbi Kırık Bir Adam” adlı şarkısı için kamera karşısına geçen maden işçisi yapılan çekimlerin ardından klip dün itibariyle yayınladı. Sosyal medya da büyük beğeni alan video vatandaşlar tarafından kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi. Aynı zaman madencilerden oluşan Madenciler Korosunda da her alan Çırak, ilk profesyonel klibini çıkarttı.
Yaklaşık 20 yıldır müzikle uğraştığını ifaden eden maden işçisi Ferhat Çırak, “37 yaşındayım 2 çocuk babasıyım. Zonguldak Devrek doğumluyum. 13 yıldır madenciyim. Müzikle 20 sendir kendi çabalarımla uğraşıyorum. Bu işe söz yazarak başladım aslında müziği seviyorum. Kendi sözlerimle bu zamana kadar bir yere gelmek istedim. Hayalimde küçük çaplıda olsa bir klip çekme hayalim vardı şu aşamada onu yapmış olduk. Arkadaşlarımın da bu konuda bana çok desteği oldu onlara çok teşekkür ediyorum” dedi.