Fotoğraf sanatçıMurat Tokses çocukluğunda başladığı fotoğraf mesleğini geliştirerek kendi stüdyosunu kurdu.

Ardından Kısa sürede Zonguldak’ta büyük işlere imza atarak adından söz ettirmeyi başardı.

Müşterilerini memnun etmek için sosyal medyadan düzenlediği bir organizasyon ile Kdz. Ereğli ilçesi Süleymanbeyler Mahallesi Subaşı köyünde bir mangal partisi düzenledi yoğun ilgiyle karşılaşan fotoğraf sanatçısı çeşitli aktiviteleri organizasyona dâhil ederek vatandaşlara güzel anlar yaşattı.

Hafta sonu tatilini fırsat bilen vatandaşlar, Kdz. Ereğli’ye akın etti. Subaşı köyüne sadece Kdz. Ereğli halkı değil; Zonguldak’ın ilçe ve beldelerinden çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte palyaço, canlı müzik, sandal turu, özenle hazırlanmış nostaljik konsept minibüs, bisiklet turları, ücretsiz fotoğraf ve drone çekimleri düzenleyerek vatandaşların keyifli bir hafta sonu geçirmelerini sağladı.

onguldak’ta ilk defa sosyal medya üzerinden yapılan çağrı ile gerçekleştirilen bu organizasyon vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Etkinliklerini geleneksel hale getirmek isteyen Murat Tokses gelecek sezonların başında daha eğlenceli aktivitelerde bulunacağını ifade etti.

Kendisine neden böyle bir organizasyon planladığını sorduğumuzda; Yaklaşık 3 yıl süren pandemi döneminde vatandaşların bu tür etkinliklere hasret kaldığını evlerinden dahi çıkamadığını, vatandaşlarımızın o mutsuz günleri geride bırakmaları ve normal yaşantılarına dönmeleri için düzenlediğini ifade etti.

Tokses, “Ayrıca yapmış olduğum bu organizasyonda misafirlerimizden çok güzel geri dönüşler aldık. Misafirlerimiz böyle bir organizasyona tamamen ücretsiz olarak katıldıklarından ve böyle bir ortamın oluşturulmasından çok memnun olduklarını belirttiler ve bu bizi planlayacağımız diğer organizasyonlar için çok heyecanlandırdı” dedi.

Murat Tokses, Bundan sonra belirli aralıklarla bu tarz ücretsiz organizasyonları devam ettireceğini belirterek, “Biz Foto Berk ailesi olarak düğün fotoğrafçılığı dalında uzun süredir halkımıza profesyonel bir şekilde hizmet vermekteyiz ve hizmetimize ilk günkü heyecanımızla vatandaşlarımızın en mutlu günlerini ölümsüzleştirmek için devam edeceğiz.Buradan sizin aracılığınız ile bizleri kırmayıp buraya kadar gelip bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. İyi ki varlar “ dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi