Zonguldak’ta 2009 yılından bu yana rap müziğiyle uğraşan ve Duhan HY adıyla hafızalarda yer edinen 24 yaşındaki rapçi Duhan Koç, söz ve müziği kendisine ait olan “İnancım Kalmadı” parçası için kısa bir süre önce başladığı klip çekimleri sürdürüyor. Zonguldaklı rapçi, 7 aydır üzerinden çalıştığı parçaya çekeceği iddialı kliple yaz sezonuna hızlı bir giriş yapacak.

13 yıldır müzik piyasasının içinde yer alan ve 2013 yılında ilk albümünü çıkararak müzik piyasasına giriş yapan Duhan HY, ‘Tribalist’, ‘Anneme mektup’, ‘Yalnız adam” adını taşıyan parçalarla öne çıktı. Sosyal medya ve youtube hesaplarında 200 bini geçen tıklanmasıyla büyük ilgi gören parçalarla ün yapan Duhan HY, son olarak 2021 yılında “Yürü Be Duhan” albümünü çıkarmış, “Dünya” adına verdiği çıkış parçası ve çektiği kliple rap dünyasında bir kez daha dikkatleri üzerine çekmişti.

Söz ve besteleri kendisine ait olan parçalara çektiği kliplerle çok konuşulan Duhan HY, 2022 yaz sezonuna “İnancım Kalmadı” parçasıyla giriş yapacak. Daha öncekilere göre çok farklı olan parça, 7 yıllık uzun bir çalışmanın eseri olarak piyasaya sürülecek. Yine söz ve müziği kendisine ait olan parçayı kliple daha popüler hale getirmek isteyen Duhan HY, klip çekimlerine başladı. Görüntü yönetmenliğini Emrah Keçeci, aranjesini Oktay Bayram (Aşıl), yapımcılığını İlgi Medya’nın üstlendiği klip çekimleri farklı mekanlarda devam ediyor.

Bu ay içinde bitecek olan çekimlerin ardından ekranlarda dönmeye başlayacak parça, şimdiden tüm herkesin merak konusu oldu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi