Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığının desteğiyle sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Birimiz Hepimiz, Hepimiz Birimiz İçin” başlıklı sergi açıldı.

Söz konusu çalışma, Tıp Fakültesi intern öğrencileri ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Emine Yılmaz Can birlikte gerçekleştirildi.

Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Akademik Toplantı Salonunda, gerçekleşen sergi açılışına BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ile öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Sergiyi gezen Rektör Özölçer, projede yer alan öğretim üyeleri ve öğrencileri emeklerinden dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Sergi ile ilgili açıklamada bulunan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Can da öncelikle ziyaretinden ve desteklerinden ötürü Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e, rektör yardımcılarına, öğretim üyelerine ve süreçteki emeklerinden dolayı Prof. Dr. Emine Yılmaz Can ve öğrencilere teşekkür etti.

Zonguldak Halk Eğitim Merkezi’nin katkılarıyla üretilen tablo ve çantaların satışa sunulduğu sergiden elde edilecek gelirle Zonguldak Sakatlar Derneği aracılığıyla ulaşılan altı çocuğa tekerlekli sandalye alınması planlanıyor. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi