Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Haberleri

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü haberleri ve güncel Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü gelişmeleri, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili tüm video, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü fotoğrafları ve Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Asayiş

Zonguldak'ta eş zamanlı düzenlenen Kafes-49 operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünce Ulu Camide düzenlenen programda depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlar ve şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti okutuldu.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ekipler, Gazipaşa’da kaçak göçmenlere göz açtırmıyor.

Asayiş

İl Merkezi ve Karadeniz Ereğli'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak

Zonguldak’ta İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Ekim ayında yaptığı operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 105 şahsı yakalarken, 49'u tutuklandı.

Gündem

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünden toplam 40 personel Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü emrinde görevlendirilmek üzere deprem bölgesine gönderildi.

Gündem

Zonguldak’ta çeşitli suçlardan aranması olan bir kişi yakalanarak tutuklandı.

Gündem

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince 81 ille eş zamanlı ‘huzur ve güven' uygulaması yapıldı.

Gündem

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünden deprem bölgesine personel desteği devam ediyor.

Gündem

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Uzunmehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Anne ve Anne adaylarına yönelik Narkorehber eğitimi düzenledi.

Gündem

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından servis araçlarının denetlenmesi ara vermeden sürdürülüyor.