Yemek Haberleri

yemek haberleri ve güncel yemek gelişmeleri, yemek ile ilgili tüm video, yemek fotoğrafları ve yemek haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Devrek

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde 12 yıl önce anneannesinden öğrendiği lokantacılık mesleğini sürdüren 47 yaşındaki Yadigar Benli, üç kadına da istihdam sağlıyor.

Türkiye Gündemi

Türkiye’nin en seviler çorbası kelle paça, bir de kasesi 150-200 lira olmasa. 

Zonguldak

Zonguldak’ta lokantalarda sebze yemekleri 75, sakatat 130, et yemekleri 150 TL den satılıyor.

Zonguldak

Müşterilerden kalan kahvaltılıkları yiyen kedi ilgi odağı oldu

Zonguldak

Zonguldak Valiliği tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle yemek programı düzenlendi.

Zonguldak

Özellikle son aylarda KYK’larda yaşanan sorunlar bitmek bilmiyor. Barınamıyoruz Hareketi son olarak Zonguldak ve Uşak yurtları ile ilgili paylaşımda bulundu.

Genel

Her gün düzenli olarak gittiği çarşıdaki bir restoranın önüne oturup kendisine yemek verilmesini bekleyen ve verilen yiyecekleri yemeden 3 yavrusuna...

Genel

43 yaşındaki Selahattin Alkan hayalini kurduğu restoranı için arazisinde bulunan ağaçları kesmeye kıyamayınca ağaçların üzerine baraka ve kamelya yaparak köprü...

Türkiye Gündemi

Sefine Tersanesi’nde öğle yemekleri geç kalması nedeniyle Cuma namazını kaçıran işçiler durumu protesto edip eylem yaptı.

Türkiye Gündemi

Fatma Refet Angın Öğrenci Yurdu'nda kalan çok sayıda öğrenci zehirlenme şüphesi ile hastaneye başvurdu.

Yemek

Yaz aylarında denize gittiğimizde eğer dalmayı da iyi biliyorsak, en güzel deniz eğlencelerimizden biri de midye çıkartmaktır.

Yemek

Zonguldak’ın “Çükündür” diye tabir ettiği ve farklı illerden gelenleri garip karşıladığı kırmızı mancarın faydaları saymakla bitmiyor.