Seminer Haberleri

seminer haberleri ve güncel seminer gelişmeleri, seminer ile ilgili tüm video, seminer fotoğrafları ve seminer haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak Barosu tarafından Stajyer Avukatlara Beden dili ve Hitabet eğitimi verildi.

Zonguldak

Zonguldak Mali Müşavirler Odası tarafından Enflasyon Düzeltme Eğitim Semineri gerçekleşti.

Zonguldak

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından emirde göreve başlayan 19 personele yönelik trafik güvenliği ve kurallarıyla ilgili eğitim semineri düzenlendi.

Zonguldak

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetici ve Temsilci Eğitim Seminerlerinin ikincisi 15-16-17 Aralık 2023 tarihlerinde Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirildi.

Zonguldak

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Faaliyetleri Kapsamında Engelli Derneklerine Engelli Hibe Projesi Desteği, Kurslar ve Engelli İşe Yerleştirme Süreçleri Hakkında...

Türkiye Gündemi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri yaz kursları öğrencilerine siber güvenlik, sosyal medya kullanımı, kişisel bilgilerin...

Eğitim

Öğretmenlerin tepkisinin ardından MEB'den geri adım: Kasım ayındaki seminerler online yapılacak

Zonguldak

Zonguldak Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası tarafından "Teknoloji, İnovasyon ve Siber Güvenlik" semineri düzenlendi.

Eğitim

Aydın’ın Germencik ilçesindeki Yaz Kur’an Kurslarına katılan öğrencilere, ’mahremiyet bilinci, çevre ahlakı, teknoloji ve tütün bağımlılığı’ konularında seminer verildi.

Genel

Aydın Ticaret Odası koordinesinde maden sektöründe iş kazaları, yönetmelikler ve işverenin yükümlülükleri konulu seminer düzenlendi.