Metamfetamin Haberleri

metamfetamin haberleri ve güncel metamfetamin gelişmeleri, metamfetamin ile ilgili tüm video, metamfetamin fotoğrafları ve metamfetamin haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Bolu

Bolu'da üzerinden 152,78 gram metamfetamin ele geçirilen şüpheli tutuklandı.

Türkiye Gündemi

Bolu geçişinde gerçekleştirilen bir uygulama noktasında polis ekipleri, durdurdukları bir otomobilde 648 gram metamfetamin buldu.

Kastamonu

Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürürken dikkat çekici bir olaya müdahale etti.

Kastamonu

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından durdurulan araçta yapılan aramada bir miktar metamfetamin ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Kastamonu

Kastamonu’da jandarma ekipleri tarafından durdurulan araçta metamfetaminle yakalanan şahıs gözaltına alındı. Farklı bir suçtan da arandığı belirlenen şahıs tutuklandı.

Türkiye Gündemi

Bolu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kontrol noktasında durdurulan bir yolcu otobüsünde gerçekleştirdikleri aramada bir şüphelinin çantasında...

Kastamonu

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından uyuşturucu madde ile yakalanan şahıs gözaltına alındı.

Kastamonu

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından üst araması yapılan iki şahsın yanında bulunan tavuk dönerin içerisinde metamfetamin ele geçirildi.