Il başkanı Haberleri

il başkanı haberleri ve güncel il başkanı gelişmeleri, il başkanı ile ilgili tüm video, il başkanı fotoğrafları ve il başkanı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

İyi Parti 28. Dönem Milletvekili Adayı Yiğitcan Yıldırım, Genel Merkez tarafından Gençlik Kolları Zonguldak İl Başkanı olarak atandı

Zonguldak

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan Şehir Merkezinde yapılan dere ıslah çalışmalarına değinerek vatandaşlara seslendi.

Zonguldak

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin Genel Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı’nda alınan kararlar doğrultusunda il başkanlığı görevine İbrahim Özdemir getirildi.

Bartın

Zonguldak'ta geçen yıl Ağustos ayında Çaydeğirmeni beldesinde motosikletle seyir halinde olan AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan'ın oğlu Muhammet...

Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural yaptığı açıklamada, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk pazarlık meselesi yapılamaz.” dedi.

Zonguldak

CHP’nin Kilimli Belediye Başkanı aday adaylarından Erdinç Kargidan’ın aday gösterilmemesinin ardından bomba iddialar gelmeye devam ediyor.

Siyaset

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanlığını Geçtiğimiz 2. Olağan kongresinde başkan seçilen Şenol Cin ve yönetimi mazbatasını aldı.

Siyaset

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, partideki görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Zonguldak

Zonguldak'ta yaşanan fırtına nedeniyle bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, yaraların en hızlı şekilde sarılacağını söyledi.

Siyaset

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanlığına Şenol Cin atandı

Türkiye Gündemi

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine Ebru Alp Kayır getirildi.

Devrek

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Devrek İlçesinde ziyaretlerde bulundu.